imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Frissülhet a Face ID és jövőre ugorhat a Lightning csatlakozó is


Három információ is érkezett a Barclays elemzőitől, ebből kettő az idei iPhone-okra, egy pedig a jövő évi modellekre vonatkozhat.

Az elemző cég szerint cég szerint köszönhetően az Apple által nemrégiben felvásárolt Lumentum cég fejlesztésének, az új iPhone 12 modellekben megújulhat a készülék előlapján elhelyezkedő TrueDepth kamera rendszer. A technológia továbbfejlesztésével a Face ID is fejlődhet az új készülékekben, de külön részletekkel nem szolgáltak.

Egy másik fejlesztői feljegyzésben pedig az került megerősítésre, hogy az iPhone 12-es modellek hátlapi kamerarendszerbe valóban bekerülhet a 3D-szenzoros ToF rendszer. Valamint azt is lehetségesnek tartják, hogy a Pro készülékek 6 GB RAM-mal érkezhetnek, ami 2 GB-os bővülést jelenthet a 11-es Prókhoz képest.

A legnagyobb változás, ami viszont a jövő év során érkezhet, az a Lightning csatlakozó eltűnése a 2021-es modellekről. Ez nagyban egybe cseng Ming-Chi Kuo eddig jóslataival. Egyben egyezhet azzal is, hogy az Európai Unió egyre inkább sürgeti a csatlakozók egységesítését. Azt nem tudjuk viszont, hogy az eltüntetés USB-C-re való cserét vagy kizárólagosan vezetéknélküli töltésre utalhat.

Egyelőre úgy néz ki, hogy az idei év során 5 különböző iPhone is napvilágot láthat, kezdve az iPhone SE 2 vagy iPhone 9 névre hallgató modellel tavasszal és négy másik 5G-s Pro készülékkel.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!