imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Frissült a MacBook Air és a MacBook Pro is!


Csendes frissítést kapott a tavaly átszabott MacBook Air modell, ami még olcsóbb is lett, miközben a belépő MacBook Pro erősebb belsőt és Touch Bart is kapott.

A júliusi uborkaszezon közepén kicsit meglepő módon, de az idei standardoknak megfelelően a mai napon valójában minden hír nélkül frissítette az Apple több termékét is.

A tavaly nagy ráncfelvarráson áteset MacBook Air 2019-es kiadása True Tone kijelzőt kap, vagyis a képernyő színhőmérséklete a külső fényekhez képest változik, és kellemesebb használatot tesz lehetővé. Egyéb specifikációban nem tudunk változásról.

Aminek azonban jobban örülünk, hogy az ára csökkent: a kisebb modell az eddigi 474 900 forintos helyett 429 900 forintért lesz kapható, ami kifejezetten nagy esés Apple szinten és egyből egy nagyon jó árú készülékké teszi a MacBook Airt!

A másik ma frissülő termék a MacBook Pro belépő 13″-es modellje, vagyis az egyetlen Touch Bar nélküli MacBook Pro – legalábbis eddig -, ugyanis most ez a modell is megkapta a kissé megosztó billentyűzet feletti sávot. Ehhez pedig Touch ID is jár, amit az erősebb modelleknél és a MacBook Airnél megismert T2 chip vezérel, ami így már minden a kínálatban lévő MacBookban szerepel.

Emellett specbump is érkezett: az eddigi 2,3 GHz-es, kétmagos hetedik generációs Intel processzorok helyett ugyanis megkapja az 1,4GHz-es négymagos nyolcadik generációs Intel i5 processzorokat, a grafikus kártya pedig az eddigi Intel Iris Graphic Plus 640-ről a frissebb 645-re cserélődött.

A frissített MacBook Pro induló árak 10 ezer forinttal emelkedtek, vagyis a 128 GB-os modell 509 900 forintért, míg a 256 GB-os 589 900 forintért kerül majd az iSTYLE kínálatába.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!