imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült az iPhone SE és az iPad


Tegnap már előre lehetett tudni, hogy valami készül, ugyanis az Apple előre bejelentette, hogy frissíti az online boltját. Most végre kiderült miért, iPhone 7 RED, új iPadek és frissített iPhone SE érkeztek.

Itt az új iPad

Az iPadek 2015 szeptember óta nem frissültek, csak egy kis árcsökkentés volt tavaly ősszel, itt volt már az ideje, hogy az Apple hozzányúljon a táblagépeihez. Ez ma meg is történt végre, nézzük mik az újdonságok.

Hatalmas változás most sem történt, de egy kicsit azért átrendeződött a termékpaletta. A régi iPad Air 2 modell eltűnt, ellenben egy új árazású simán csak iPadnek hívott eszköz került fel helyette az Apple oldalára, ami erősebb A9 processzort kapott az eddigi A8X helyett. Az új iPad nem kompatibilis az Apple Pencillel, ahogy korábban az iPad Air 2 sem volt az. Méretbeli változás sem történt, továbbra is 9,7”-os kijelzőt kapunk a megszokott nagyságban és felbontásban, a kijelző kávája is megegyező az eddigivel, azonban a ház leheletnyit vastagabb lett: 6,1 mm-ről 7,5 mm-re nőtt.

iMagazin_cover+safezone-ipad.jpg

Minden más maradt a régi, az akkumulátor kapacitása sem változott, illetve a kamera terén sem történt változás. Az induló ár viszont jelentősen lecsökkent, a 32 GB-os Wi-Fi-s változat bruttó 149 900 forint helyett 132 900 forintra esett, ami máris vonzóbbá teszi az immár még erőteljesebb belépő kategóriás középső iPadet. Az iPad a megszokott 3 színben lesz kapható, itthon valamikor április környékén kerül majd a polcokra.

Az iPad Pro modellek nem újultak meg, esélyes, hogy ezek komolyabb frissítést kapnak és majd a következő keynote-on mutatják be őket mely áprilisban várható.

Frissült az iPhone SE

A piros iPhone 7 és az új iPad mellett, az iPhone SE is kapott egy kisebb frissítést.

Az iPhone SE a megjelenése óta nagyon népszerű modell, sokan gondolták, hogy idén kap egy komolyabb frissítést. Ming Chi Kuo persze megmondta, hogy ne számítsunk semmi komolyabb ráncfelvarrásra. Ismét igaza lett.

SEGB

Az Apple azért adott egy kis löketet ma a legkisebb iPhone-nak, megduplázták a tárhelyet, így mostantól 16 helyett 32, 64 helyett pedig 128 GB tárhellyel vásárolhatjuk meg őket, változatlan áron.

A mai frissítéssel el is dőlt, idén már nem valószínű, hogy lesz újabb iPhone SE modell.

se2

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!