imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült az iWork Macen és iOS-en


Az Apple ingyenes irodai szoftvercsomagja két hónap után kapott ismét egy jelentősebb frissítést. Lássuk milyen újdonságokat tartalmaz az új verzió!

Pages 4.1 for iOS 

Okosodott a jegyzetelés funkció. Mostantól könnyebben követik a kijelölt elemek a hozzájuk kapcsolódó szövegrészletet. Ez az újítás hagyományos és kézzel írott megjegyzések esetén is egyaránt működik.

Numbers 4.1 for iOS

Támogatja a LaTeX-parancsokat, illetve MathML-elemeket. Ezek segítségével matematikai kifejezéseket és egyenleteket szúrhatunk be, mostmár Numbers dokumentumokba is.

Keynote 4.1 for iOS

Lehetővé teszi, hogy a gyári sablonok kiemelt diáit átalakítsuk vagy újakat hozzunk létre. Az elkészült prezentációkat mostantól videóként vagy képszekvenciaként is exportálhatjuk.

Mindhárom alkalmazás új diagramokkal és formákkal is bővült.

iWork for Mac

Az Apple kiadta a Pages 7.1, a Numbers 5.1 és Keynte 8.1 frissítéseket Macre. Az asztali verziók megegyező újításokat hoztak, mint a mobilos társaik, így aki megnyomja a frissítés gombot, annak hasonló funkciók állnak majd a rendelkezésére iPhone-on, iPaden és Macen. Természetesen a frissítés, ahogy az alap szoftvercsomag is, ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!