imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Frissült, szépült, okosodott az iTunes Remote


Az Apple hivatalos alkalmazása az utóbbi időben elég súlyosan el volt hanyagolva. Most az iOS 12 apropóján gyorsan rendbekapták az appot, ami teljesen megújult kinézettel fogadja majd az új rendszert.

Az Apple-nek akad jópár saját alkalmazása az App Store-ban, de kevés van annyira elhanyagolva, mint a szebb időket megélt iTunes Remote. Aki nem ismerné: az alkalmazás nevének megfelelően egy távirányító az iTunes-hoz. Egy kód segítségével másodpercek alatt átadhatod az asztali gépeden található iTunes irányítását a telefonodnak. Hozzáférsz minden számhoz, videóhoz és egyéb tartalomhoz és kedved szerint kapcsolhatsz köztük.

Noha a koncepció szuper, az alkalmazás körülbelül olyan állapotban volt, mint amilyenben az iTunes is: jó-jó, de nem. Elavult felület, kompatibilitási gondok (az egyetlen olyan Apple alkalmazás volt, ami nem volt kompatibilis az iOS 12 bétájával) és olyan ciki helyzetek, mint a nem iPhone X-re alakított kinézet. Nem csoda, utoljára tavaly év elején, azaz lassan másfél éve kapott frissítést.

Ahogy a költő fogalmaz: „hogy ne kerüljön trébe“, az Apple most gyorsan összekapta magát, pontosabban az alkalmazást, és bepótolt minden hiányosságot, ami a számlájára volt írható. Megérkezett az iOS 12 támogatás, az iPhone X-re alakított felület és egy új, pofásabb, modern kinézet, ide értve egy vadiúj ikont is.

Ha használjátok az iTunes-t tartalomfogyasztásra, most mindenképpen érdemes tenni az iTunes Remote-tal egy próbát.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!