imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Furcsa, de ötletes iPhone XR reklám!


Legújabb reklámvideójában az Apple az iPhone XR színeire helyezi a hangsúlyt egy meglehetősen furcsa, de vizuálisan mindenképpen fantáziadús formában.

Az Apple legújabb rövid videójában az iPhone XR-t, pontosabban annak színeit, reklámozzák. A mindössze egy perces anyag egyetlen ötletre épül, ennek megfelelően nem is történik benne túl sok minden: egy rakat színes kezes-lábasba öltözött ember átrohan egy lakatlan, szürke városon.

Nyilván a színek az iPhone XR lehetséges színopció szerint vannak összeválogatva, amik egy kis életet lehelhetnek a szürke, pusztulatos, kietlen (?) hétköznapokba. Ez is az üzenet: „csinálj helyet a színeknek“. A vizuális megvalósítás szerintem egyébként kifejezetten jó lett, és Cosmo Sheldrake Come Along című száma is elég jó választás volt hozzá.

Figyelmesebbek észrevehették, hogy az egyik jelenetben egy furgon hátuljából lila ruhás emberek szaladnak ki. Ilyen szín ugye nincs a jelenlegi kínálatban, ami egyből fel is veti a kérdést: tervben volt, de nem lett; vagy tervben volt, és majd lesz? Mit gondoltok?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!