imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gemini 2 – csak semmi duplikálás!


A fájlok duplikálásával akár több gigabájtot is elpocsékolhatunk a számítógépünk háttértárából, ráadásul feleslegesen is terheljük azt. Mutatunk egy tuti alkalmazást, amivel könnyedén végetvethethünk ennek!

Én hajlamos vagyok trehány lenni munka közben, és ha kell akár többször is letölteni ugyanazt a dokumentumot. Ez pár MB-s képek esetén nem egetverő probléma, de nagyobb méreteknél annál inkább. A Gemini ebben segít. Feltérképezi azokat az állományokat, amik a számítógépünkön találhatóak és kielemzi. Az egyezéseket kilistázza, mi pedig eldönthetjük hogy valóban felesleges adatot talált-e a program.

Az alkalmazás nagyon gyorsan dolgozik, relatív kevés hibával, de azért akadnak olyan fájlok amikről nem tudja egyértelműen megállapítani, hogy egyezik-e vagy sem. Az esetek 90% százalékában viszont pontosan dolgozik. Mindössze annyi a dolgunk, hogy bedobunk egy mappát vagy fájlt és rányomunk a scan gombra. Ha megtalálta az egyezéseket, akkor minden fájlnak megnézhetjük az elérési útvonalát, méretét és dátumát.

Ezt a két képet teljesen azonosnak találta.

Egy szóval minden lényeges adatot. Ha átfutattuk az egyezéseket, már csak annyi a dolgunk, hogy kitöröljük a felesleges elemeket. Mi nagyon szerettük ezt az alkalmazást, próbáljátok ki ti is és írjátok meg róla a véleményeteket!

Ne fizess túl sokat az alkalmazásokért, a Gemini 2-t letöltheted a Setappon keresztül is! A havi előfizetésről és a Setapp előnyeiről itt olvashatsz bővebben.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!