imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Glacier – Újabb remekmű csak iPhone-nal


Nem titok, hogy az iPhone-okból az évek során igazán sokoldalú mobil-filmkészítő eszköz vált. Számtalan remek alkotást láthattunk már, melyekhez csak egy iPhone és egy kis kreativitás kellett. Na jó, a király kiegészítők sem ártanak.

Az új Glacier névre hallgató egy perces rövid filmecske és annak Behind the Scenes videója tökéletes példája annak, mi mindent lehet véghezvinni egy iPhone-nal és persze egy profi csapattal. Bár esztétikai érzékem nem sok, nekem a BTS videó jobban bejött, mint végproduktum.

A filmet egyébként a Vallée Duhamel stúdió készítette, akiknek nem ez az első Apple-höz köthető munkája. A készítéshez pedig mindössze egy iPhone XS Maxot, Moment lencséket és a FiLMiC Pro alkalmazást használták. Különlegessége pedig, hogy az egészet egy előre elkészített szettben vették fel, zárt stúdióban.

Beszéljenek inkább magukért a filmek:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!