imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gmail for iOS alkalmazás frissítés


Tegnap este új verzióval jelentkezett a Gmail for iOS alkalmazás. Két új, nagyon hasznos funkciót tettek bele a fejlesztők: először is, a Google Drive-odból is tudsz csatolni dokumentumokat, másodszor, az összes csatolmányt le is tudod menteni a Drive-ba, így bármelyik eszközödről hozzájuk férsz.

Az a webes felületről ismert funkció is belekerült az appba, hogy szól, ha a küldendő fájl nincs megosztva a Drive-ban a címzettel. Szükség esetén egy gombnyomással gyorsan meg is oszthatjuk vele. Szerintem amúgy baromi egyszerűen lett megoldva, 4 lépésből áll megírni egy e-mailt és csatolni a dokumentumot.

gmail_update

 

Ami újdonság a 3.14159-es verzióban:

  • Fájlok csatolása a Google Drive-ból
  • Mellékletek mentése a Google Drive-ba
  • Melyik felhasználói fiókok legyenek láthatóak az alkalmazásban
  • Profilkép cseréje (Beállítások menüpontban)

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!