imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gombamód szaporodnak az Apple Store-ok New Yorkban


Úgy tűnik, New Yorkban szeretik az emberek az Apple termékeket: tegnap írtuk meg, hogy 2015-ben új Apple Store nyílik a One World Trade Center lábánál, és nem sokkal utána jött a hír egy újabb boltnyitásról. Ezúttal a Keleti 74. utca és Madison sugárút sarkán álló épületet szemelte ki magának az Apple, szintén jövő évre tervezett megnyitással.

A patinás épületet – mely eredetileg 1921-ben épült a United States Mortgage and Trust Company számára – jelenleg a VBH luxusáruház foglalja el. Utcafrontja majdnem 30 méter, a földszinten 370 négyzetméter hasznos alapterület található, ezt egészíti ki a 90 négyzetméteres galéria, és a szintén 370 négyzetméteres pince, melyben – banképületről lévén szó – az eredeti trezor is megtalálható.

Kép forrása: New York Városi Múzeum
Kép forrása: New York Városi Múzeum

Ha az Apple Store-ok átlagos forgalmát vesszük, az összesen nagyjából 800 négyzetméteres terület várhatóan évi 54 millió dollár (közel 12 milliárd forint) forgalmat generál majd, és az ikonikus kockától északra fekvő manhattani területeket fedi le.

Forrás: Google Maps
Forrás: Google Maps

Forrás 9to5Mac, borítókép: Google.

iPhone 7 részletfizetéssel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!