imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Google támogatást kap az Outlook Macen


Újabb frissítést ad ki a Microsoft az Outlook levelezőrendszer macOS platfromra szánt változatára, jelentette be a redmondi cég.

Érkezik a Google Calendar és Contacts támogatás a macOS-re, ami azt jelenti, hogy a jövőben elérhetőek lesznek Windowson, Androidon és Macintosh számítógépeken is. A frissítés után az Office 365-tel rendelkezők hozzáadhatnak, törölhetnek vagy szerkeszthetnek eseményeket az Outlookon keresztül. A frissítés ezen kívül lehetővé teszi majd azt is, hogy a Gmail fiókokat haladó beállításokkal kezeljük. Ezzel új lehetőségek nyílnak, így talán többen is elő fognak fizetni a Microsoft irodai programcsomagjára.

Office-forMac-2016-preview-cover-2-746x419

Akik szeretik a Gmail szeparált e-mail kezelőfelületét, azok mostantól hozzáadhatják az Outlook fiókjukhoz is a személyes klienst a céges mellé. Ezen kívül ezentúl a foglalásainkat is és a rendeléseinkhez tartozó e-maileket is elválasztva kezelhetjük ugyanitt. Egyelőre még csak a Fast Insiderben lévő felhasználók élvezhetik az újdonságokat, de hamarosan a végleges, hivatalos kiadás is meg fog jelenni.

macbook-pro-office-touch-bar

Akik már most kíváncsiak a frissítésre, azok a Fast Insider programban ezen a linken tudnak regisztrálni. A metódus ugyanaz, mint a legutóbbi nagyszabású magyar könyvtárral megjelenő Office programoknál. Akik régóta nem frissítették az Office-t, azoknak már csak a Touch Bar támogatás miatt is érdemes lehet . Ezek az új finomságok a dokumentumok gyorsabb kezelését teszik lehetővé. Az első beszámolók alapján senki sem érhet csalódás: pontosan azt kaptunk, amit a keynote alkalmával láttunk.

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!