imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Gőzerővel készül az Apple a nemzetközi nőnapra


A cupertinóiak meglepetéseinek leginkább külföldön örülhetnek a hölgyek, de a Watch tulajdonosokra azért idehaza is vár majd egy egyedi kihívás.

Március 8-án minden évben a nemzetközi nőnapot ünnepeljük. A világszerte 1917, idehaza pedig 1947 óta jegyzett alkalom a nők egyenlő jogokért és lehetőségekért folytatott küzdelmei előtt tiszteleg, így remek apropó arra, hogy felhívja a figyelmet a szebbik nem képviselői által elért eredményekre, s hogy bátorítással szolgáljon mindazoknak, akiknek szükségük van rá.

Az Apple nem mulasztja el az alkalmat, s számos dologgal készül az ünnepre. A legnagyobb attrakció egy egész hónapon át tartó, 5000 rendezvényből álló programsorozat, amire a világszerte működő almás üzletekben kerül sor. A „She Creates” néven futó események célja, hogy bemutassák az inspiráló női alkotókat, méghozzá olyan eszközökkel, mint a dizájn, a fotózás, vagy éppen a film. Bizonyos kiválasztott boltokban „sztárvendégek” vezetik majd a műsort, például Meghan Trainor és Victoria Monét zenészek, valamint Carla Fernández divattervező.

A cupertinóiak emellett a virtuális fronton is meglepetésekkel szolgálnak. Az amerikai App Store-ban egész hónapban nőkhöz köthető alkalmazásokat és játékokat emelnek majd ki, az Apple TV-appban pedig külön nőnapi műsorgyűjteménnyel készülnek. Március 8-án a Podcastok felhasználói is kapnak egy ünnepi csomagot, az ebbe beválogatott anyagok női podcasterekre, valamint hölgyekről szóló műsorokra és sztorikra fókuszálnak. Végezetül pedig a könyvek sem maradnak ki az ünneplésből: az Apple Bookson kivételes nők mutatják majd be kedvenc köteteiket.

A podcasteket és a könyvajánlókat talán Magyarországról is elérhetjük majd, ami viszont biztosan eljut hozzánk, az az Apple Watch nőnapi kihívása, melynek teljesítéséhez mindössze 20 perc séta, futás, vagy kerekesszékes edzés szükséges. A léc megugrói még egy szép jelvényt is kapnak majd, s persze a tudatot, hogy elégettek néhány kalóriát.

Forrás: Apple Newsroom

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!