imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gurman most a 2019-es hangszóró-felhozatalról regélt


Mark Gurman ismét újabb információkat szerzett a jövőben bemutatandó Apple-termékekkel kapcsolatosan: jobb hangzású AirPods, második generációs HomePod és over-ear Apple márkás fejhallgató várható 2019-ben.

Az Apple-nek abszolút bejött az AirPods-féle megközelítése a vezeték nélküli hangeszközök piacán. Az egyszerű, kézenfekvő használhatóság, a versenyképes ár és az intuitív szinkronizáció mind a cég saját márkás drót nélküli fülhallgatóinál, mind a Beats brandet viselő, szintén vezeték nélküli eszközöknél működik.

Azt már régóta pletykálják, hogy hamarosan új darabokkal bővülhet a paletta: szó volt az AirPods utódjáról, saját márkás fejhallgatóról és Beats jelvényt viselő Siri hangszóróról is. A Bloomberg újságírója szerint az új AirPods biztosan ezekből a feltételezésekből, ahogy az Apple-fejhallgató is. Ha hihetünk a híreszteléseknek akkor a cég mindkettővel egy magasabb szintű zenei hangzást célzott meg integrálva a Siri funkciókat.

Míg az over-ear fejhallgató stúdió minőségű, a Beats Studio 3-at túlszárnyaló kijátszást ígér, addig az új AirPodst egy a mostanihoz valamivel magasabb árkategóriába pozícionálják, szintén a meglévőnél jobb hangzással. A második generációs HomePodról nem sok újat tudni, mindössze annyit, hogy ezt a terméket is 2019-re tervezik a cupertinóiak. Új funkciókról nincs hír, Gurman viszont úgy értesült, hogy valamivel olcsóbb lehet a termék a mostaninál, köszönhetően a gyártási optimalizálásnak.

Forrás: Bloomberg

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!