imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gurman: 2019 második felében érkezik a high-end Apple fejhallgató!


Ming-Chi Kuo és Mark Gurman is megénekelte már, hogy lesz ilyen. Most azonban egy fokkal konkrétabb dátumot is elárultak. Erősen várós a cucc!

Egy új Apple termékkategória bevezetése mindig sok izgalmat tartogat. Persze tudnak érdekesek lenni a már meglévő készülékek frissítései is, különösen, ha komolyabb átalakuláson mennek keresztül, de nyilván, amikor egy új versenyszámban indul az Apple, az az igazi.

Különösen annak fényében, hogy amikor az Apple ilyet tesz, az általában elég jól szokott elsülni. Ott van példának a 35 éves Macintosh, a több mint 10 éves iPhone, a talán frissülő iPod, az Apple Watch vagy a slágertermék AirPods. Mindegyik a maga nemében valami újat hozott, mégha a konkrét terméktípus már létezett is korábban.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple hamarosan egy újabb területen is kipróbálja magát, méghozzá a high-end fejhallgatókéban. A szórakoztató célú audiotechika terepe nem lesz teljesen ismeretlen a számukra, ugyebár elég sok tapasztalatot szerezhettek ezen a téren az AirPods, a HomePod vagy a Beats kapcsán. Mégis, konkrét Apple fejhallgató még nem látott napvilágot soha.

Ming-Chi Kuo és Mark Gurman közös erővel több információmorzsával is szolgált már ezügyben, tőlük tudjuk például, hogy a fejhallgató a tervek szerint aktív zajszűréssel rendelkezik majd és, hogy hangminőségben a felső kategóriában versenyeznek majd, a Beatsek fölött. Nyilván vezeték nélküli is lesz ezek mellé, így természetesen a W1 (vagy 2?) chip sem hiányozhat majd belőle.

Gurman most egy félmondatban tovább finomított a várható megjelenési dátumot illetően, és 2019 második felét jelölte meg a debütálásra. Ez persze még egy elég tág intervallum, de tekintve, hogy egy Keynote dukálna az új terméknek, a szeptemberi iPhone bemutató reális lehet, főleg annak figyelembevételével, hogy annak idején az AirPodsot is ekkor mutatták be.

Számomra simán ez az egyik legvárósabb dolog az Apple-től idén, úghogy kíváncsian várjuk a további részleteket, na meg persze a bemutatkozást.

Forrás: MacRumors

Titeket mennyire mozgatna meg egy high-end Apple fejhallgató?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!