imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Gurman: ezeket várhatjuk még az Apple-től 2019-ben


Az iPhone-ok mellett a Bloomberg elemzője bemutatta az Apple teljes hátralevő 2019-es kínálatát is.

Mark Gurman ma délután nem csak a szeptemberi Keynote iPhone-jairól jósolt, de az összes Apple termékről, amit szerinte idén várhatunk még. Ismét sok az eddig is ismert információ, néhány meglepetéssel.

Kezdjük az iPaddel. A tavaszi frissítések után a paletta többi modellje is ráncfelvarrást kap. Az iPad Prók nem fognak sokban változni, gyorsabb processzort és jobb kamerát kapnak. Ebben a modellben a gyorsabb processzornak mindig örülünk, mert az még inkább alkalmassá teszi professzionális felhasználásra, ugyanakkor szerintem a legtöbben a jobb kamerát (vagy egészében a kamerát) elcserélnék egy karcsúbb árcímkére…

Ellenben nőni fog a belépő kategória kijelzőmérete, egészen 10,2″-ig. Ez azt is jelenti egyben, hogy az Apple 10 év után kivezeti az eredeti 9,7″-es méretet a kínálatból. Árról egyelőre nem tudunk, de mivel ez elsősorban iskoláknak lesz hirdetve (az USA-ban számukra olcsóbb is szokott lenni), várhatóan nem emelkedik (nagyon) az összeg.

Sajnos Gurmannak se akadt semmi mondanivalója Apple Watch fronton az új titánium és kerámia kiviteleken kívül. Tényleg ennyire minimális frissítés lesz? Na, légyszi Apple…

AirPods téren ő is megerősítette egy új AirPods érkezését, ám valószínűleg ez már átcsúszik a jövő év elejére. Lesz benne zajszűrés és vízálló lesz, cserébe drágább is. Vagyis alávág majd a PowerBeats Prónak? AirPods Pro? De miért? Hagyjuk is…

A HomePodra, ami állítólag nem fogyott olyan jól, mint szeretnék. Nem tudom, hogy az amerikai újságírók mennyire vannak tisztában azzal, hogy az eladásokat enyhén hátráltatja a földrajzi korlátozás. Szerintem árulják mindenhol, és akkor majd többen veszik. És ha bejön az ötletem, csak vágjanak hozzám párat ingyen. Na, üzlet?

A végére pedig a Mac maradt. Igen, mint ahogy azt már egy fél éve mindenki lehozta, idén jön a 16″-es MacBook Pro, ami gyakorlatilag az első komolyabb fejlesztés a 2016-os modellek óta ezen a vonalon, és kívülről állítólag nagyjából akkora lesz, mint a mostani 15″-es. Profiknak szánják, vagyis forintban készüljünk fel nagy számokra. Névről nem esett szó. Talán MacBook Pro Pro?

Hirtelen ennyi. Ha mást nem, Mark Gurman szépen összefoglalta az eddigi híreinket, nekünk pedig nem kell (pedig terveztük, na mindegy). Köszi. Ha pedig a cikk olvasása után nem jöttél volna lázba, kérlek ne engem utálj: ezek most zömmel tényleg nem túl nagy ráncfelvarrásoknak tűnnek. Azért a bemutatókon és a teszteken valószínűleg majd beindul a nyáltermelésem. Örüljünk, dühöngjünk majd együtt a szeptemberi keynote alatt!

A forrás továbbra is: Bloomberg

A fenti felsorolásból melyiket várod a legjobban? Az új olsó iPadet? A még erősebb iPad Prót? Lesz valami újdonság a Watch series 5-ben? De foglalkozzunk a legfontosabb kérdéssel is: hogyan nevezed, ha egy Pro széria még “próbb” lesz? 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!