imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gurman: Retina MacBook Air, Pro Mac mini érkezik!!!


A Bloomberg mindent tudó újságírója két borzasztóan várt termékről is mesélt pár sort. Kezdheted írni a karácsonyi kívánságlistát, ugyanis elvileg akár már az ősszel bemutatkozhatnak az újdonságok.

Mindkét szóban forgó termékről lehetett már korábban hallani megbízható, és kevésbé megbízható mende-mondákat is, most viszont maga Mark Gurman, a Bloomberg rendszerint rendkívül jól értesült újságírója tette helyre a történetet.

Eszerint egyfelől hamarosan bemutatkozik majd a MacBook Air széria legfrissebb tagja, méghozzá nem mással, mint vékonyabb kávás, Retina kijelzővel. Az Air sorsa az utóbbi időben elég bizonytalan volt, csak találgatni lehetett, hogy mit akar vele kezdeni az Apple. A legvalószínűbbnek azt tűnt, hogy teljesen kivezetik a terméket, és a Retina MacBook vonal marad csak helyette.

Ehhez képest kifejezetten örvendetes, hogy Gurman szerint nemcsak, hogy marad az egyik legsikeresebb termékvonal, hanem pont azzal a tulajdonsággal frissül, ami igazából az egyetlen valódi gyengepontja volt, azaz a kijelzővel. Gurman az árról csak annyit mondott, hogy valahol a Retina MacBookok alatt lesz, azaz továbbra is az Air lehet a legolcsóbb MacBook a kínálatban. Apropó Retina MacBook: elvileg az új Air érkezésével egy időben ehhez a típushoz is érkezik majd frissítés.

És itt még nincs vége az örvendésnek! Gurman a Mac mini frissítésről is énekelt egy sort, amit szintén lehetett már sejteni, illetve az Apple is mondott ráutaló nyilatkozatot korábban, de ezidáig semmi kézzelfogható információnk nem volt. Most se lett sok, de legalább azt megtudtunk, hogy ha minden igaz, az új modell a professzionális felhasználókat célozza majd inkább, így ennek megfelelően új tárhelyopciókra, erősebb processzorra és persze emelkedett árcímkére érdemes számítani.

Utoljára 2014 októberében frissült a Mac mini…

És, hogy mikor? Az ifjú Apple-jós szerint akár már az október folyamán találkozhatunk az új termékekkel, nem sokkal az iPhone bemutató után. Ha visszaemlékszünk, a radikális Pro frissítés 2016-ban szintén októberben volt esedékes, így teljesen reálisnak tűnik, hogy még a karácsonyi időszak előtt, de nem ráülve az iPhone bemutatóra jelentsék be az új gépeket.

Nem is tudjuk eldönteni, melyiket várjuk jobban. Ti?

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!