imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gurman a teljes szeptemberi bemutatót megjósolta


Gyakorlatilag nem maradt egyetlen olyan várható pontja sem a szeptemberi iPhone-eseménynek, amiről Gurman ne szólt volna legújabb jelentésében. Ha meg akarsz lepődni, inkább el se olvasd…

A Bloomberges Mark Gurman, ismert spoiler-király és Debby Wu kollégája nem szórakozott tovább, és a teljes Keynote-ot megjövendölte. Szavaik nagy részét korábban már olvastuk, de most egybeszedve vehetjük végig, mire számíthatunk elég nagy bizonyossággal szeptember közepe táján.

  • Három iPhone. Igen, továbbra is ennyit várunk. Egy továbbgondolt iPhone X-et 5,8 inches OLED kijelzővel és egyet 6,5 inches OLED kijelzővel. Meg egy harmadik „olcsó“ modellt 6,1“-es LCD kijelzővel, de iPhone X formatervvel.
  • Színkavalkád. Erről is volt már szó. Ha minden igaz a 6,1“-es versenyző a szívárvány teljes skálájában pompázhat majd. Lesz fekete, fehér, kék, piros, narancs – amit csak akartok. Az alumínium keret viszont nem lesz hozzá igazítva, az marad fém színű mindegyiknél.
  • Gesztusok. Mind a három készülék az iPhone X-ből megismert, újfajta gesztusvezérléssel érkezik majd, amihez természetesen Face ID is dukál Touch ID helyett. A legnagyobb változatnál extraként osztott képernyős mód is elérhető lesz.
  • Nevezéktan. Ahogy azt mi is felvetettük már, idén nem lesz egyszerű jó neveket találnia a marketingosztálynak. Gurman szerint a kérdés folyamatosan belső vita tárgya. Egyelőre az iPhone Xs, és iPhone Xs Plus van érvényben az OLED-es készülékeknél állítólag.
  • Minden más. Nem feltétlen szeptemberben, de még idén jöhet továbbá új AirPods generáció, Apple Watch 4, iPad Pro Face ID-vel és vékony kávával, valamint a sokat csúszott vezeték nélküli töltőpad, azaz az AirPower.

Itt tart jelenleg a tudomány. Meghívók hamarosan, de minden jel arra mutat, hogy szeptember 12-én este már sokkal okosabban hajtjuk majd álomra a fejünket.

Forrás: The Verge

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!