imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyönyörű iPad Pro X koncepció


Reméljük, hogyha valaha is lesz Face ID-s, kávamentes iPad Pro, akkor az így fog kinézni…

Kuo tegnap ismét megerősítette, amit már egy ideje lehetett sejteni – többek közt az iOS 12 forráskódjából is -, hogy talán idén érkezni fog egy, az iPhone X mintájára, kávamentesre kialakított, Face ID-s azonosítással szerelt iPad Pro. Noha tegnap a szavazáson utolsó helyen végzett nálatok a készülék, és többen is hangot adtatok annak a jogos ellenvetésnek, hogy nem biztos, hogy az iPad esetében a csak-kijelző kialakítás a legszerencsésebb, talán ha megnézitek a következő képeket, megváltozik majd a véleményetek.

A képeken látható készülék a 10,5“-es jelenlegi, egyébként is vékonyabb kávákkal rendelkező iPad Pro házába lett becsomagolva, aminek kijelzője a „kávátlanított“ kialakításnak köszönhetően 11,9“-re hízhatott. A koncepciót ugyanaz az Álvaro Pabesio készítette, akinek az iOS – macOS összeolvadós munkájáról nem is olyan rég beszámoltunk. Nem is húznám tovább a szót, jöjjenek a képek!

 

Forrás: 9to5Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!