imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyönyörű iPhone háttérképek Apple mintára!


Egy lelkes grafikusnak hála, tovább bővült az Apple-szerű háttérképek tára. Töltsétek le most!

Az iPhone XS, XS Max és iPhone XR az Apple szokásához híven exkluzív háttérképekkel érkezett. Az más kérdés, hogy ezek a kizárólagos tartalmak körülbelül 12 másodpercig volt azok, szinte rögtön felkerültek az internetre jó minőségben. Mindenesetre a színes, olajbuborékokat idéző képek nagyon hamar közönségkedvneccé váltak.

Ezekről van szó.

Ennek megfelelően az AR72014 művésznevű felhasználó által készített, a fent említettekre nagyon hasonlító háttérképek valós igényt elégítenek ki. Ha te is azok közé tartozol, akiknek bejöttek a képek, de valami újdonságra is vágysz, itt a kiváló alkalom a vérfrissítésre.

(via iDownloadBlog)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!