imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Gyönyörű iPhone háttérképek Apple mintára!


Egy lelkes grafikusnak hála, tovább bővült az Apple-szerű háttérképek tára. Töltsétek le most!

Az iPhone XS, XS Max és iPhone XR az Apple szokásához híven exkluzív háttérképekkel érkezett. Az más kérdés, hogy ezek a kizárólagos tartalmak körülbelül 12 másodpercig volt azok, szinte rögtön felkerültek az internetre jó minőségben. Mindenesetre a színes, olajbuborékokat idéző képek nagyon hamar közönségkedvneccé váltak.

Ezekről van szó.

Ennek megfelelően az AR72014 művésznevű felhasználó által készített, a fent említettekre nagyon hasonlító háttérképek valós igényt elégítenek ki. Ha te is azok közé tartozol, akiknek bejöttek a képek, de valami újdonságra is vágysz, itt a kiváló alkalom a vérfrissítésre.

(via iDownloadBlog)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!