imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyönyörű rövidfilmet készítettek egy iPhone XS-sel


Új Shot on iPhone videót tett ki az Apple YouTube csatornájára, ami talán az összes korábbinál szebb képileg. Nem mellesleg pedig a kisfilm története is példaértékű.

Az Apple nemcsak reklámokat, de iPhone-nal készített rövidfilmeket is meg szokott osztani YouTube csatornáján. Igaz, utóbbiak is nyilván marketing célzattal jöttek létre. Ettől függetlenül a hozzáadott érték mindenképp értékelendő. A korábbi ilyen jellegű videók se voltak rosszak, de a mostanitól majd’ lefordultam a székről, olyan szép képileg.

Nyilván egy képzett rendező és egy komolyabb stáb készítette gyönyörű helyszíneken, hétköznapi ember ilyet aligha fog összedobni a hátsókertben, de ez nem csökkent semmit annak az értékéből, hogy nagyon össze van rakva az egész videó.

A forgatáshoz állítólag nem használtak mást, csak egy iPhone XS-t, egy DJI Osmo Mobile 2-t és a FiLMiC Pro alkalmazást, továbbá egy Joby GripTight PRO Video GP Stand állványt meg egy NiSi okostelefonos Filter Kitet. A rendezés Steven Counts atléták életének megörökítésére specializálódott fotós munkáját dicséri.

A történet is egy atlétáról, a 17 éves Eddie Siaumauról szól, aki frissen nyert ösztöndíjat egy amerikai egyetemen, ezzel kitörési lehetőséget kapva. A fiú az Egyesült Államokhoz tartozó apró szigetről, Amerikai Szamoáról származik, amelyre úgy is szoktak hivatkozni, mint a fociszigetre. Ennek a Csendes-óceánon található kis szigetecskének a lakói ugyanis 56-szor valószínűbben lesznek az NFL játékosai, mint bárki más amerikai.

Mindez a történet szerint egy példamutató magányos pálmafának köszönhető…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!