imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyorsan merül az iPhone-od a YouTube app miatt? Ezt a frissítést töltsd le!


Néhány héttel ezelőtt a YouTube alkalmazás egy hibás frissítésnek köszönhetően sokkal gyorsabban lemerítette az iPhone-okat, mint eddig. Végre itt a megoldás, mielőbb nyomjatok ti is a frissítés gombra!

A videók nézegetése alapesetben is megterheli az akkumulátort, de ha az iPhone-od melegszik is tőle, akkor ott valami biztosan nem oké. Az elmúlt két hétben többen jeleztétek kommentben a következőket, illetve mi is hasonló tapasztaltunk, miszerint: a YouTube alkalmazás állandó forrósodást és masszív merülést produkált iOS 11 alatt. Számokban kifejezve egy 12-15 perces videó megnézése alatt átlagban 8-10%-ot merült az iPhone normál fényerőn, ami messze van a normálistól.

Az App Store-ban nemrég megjelent legújabb verzió leírása szerint ezt a bugot orvosolták a Google a mérnökei, a 12.45-ös változat véget vet a YouTube alkalmazás furcsa anomáliáinak. Első blikkre úgy tűnik, valóban sikerült javítani a hibát, hosszabb videók nézése közben sem tapasztaltunk melegedést (iPhone 7), és az akkumulátor is a normál értékek között maradt.

Forrás: 9to5mac

Ha továbbra is úgy érzed, nagyon gyorsan merül az iPhone-od, de kivételesen nem a YouTube alkalmazástól, akkor olvasd el akkumulátor kímélő tippünket!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!