imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Gyorsjavítás: iTunes 11.2.1


A legutóbbi iTunes-frissítés után többeknél – köztük nálam is – jelentkezett az a hiba, hogy eltűnt a Finderből a Users (Felhasználók) mappa. Ezt hivatott javítani az iTunes 11.2.1-es frissítése.

Nem kell megijedni, természetesen nem törlődött ez a mappa, mindössze valamiért a legutolsó iTunes-frissítés rejtetté tette. Manuálisan is orvosolható a probléma, csupán az alábbi sort kell beírni a Terminal alkalmazás parancssoros felületén:

sudo chflags nohidden /Users

 

A jelszavunk beütése után már vissza is tér a bujkáló mappa, legalábbis amíg nem indítjuk újra a gépünket. A fenti módszer egyébként használható a Library (Könyvtár) mappa láthatóvá tételéhez is, csak a „Users” részt kell kicserélni „Library”-re a parancsban.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!