imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Győztes és vesztes pillanatok az Apple felhasználók életéből


A kreatív ötletrohamokban és a balesetekben az a közös, hogy egyaránt bárkivel előfordulhatnak. Összegyűjtöttünk néhány alkalmat, amikor valamelyik egy Apple-termék kapcsán esett meg.

Az internet korában már tényleg együtt sírunk, együtt nevetünk, hiszen időről időre szinte mindannyian megosztunk ezt-azt a különböző közösségi felületeken, legyen az a Facebook, a Disqus, vagy éppen a Reddit. Az utóbbi fórumain böngészve rengeteg olyan képet találni, melyek az Apple-termékek felhasználóinak humoros ötleteiről, vagy éppen balszerencséjéről tanúskodnak. Ezek közül válogattunk ki néhányat, vágjunk is neki a listának!

Vigyázz, mit dobsz a szemétbe!

Az Apple Pencil kupakja bizony elég apró, ez a lelkes tulaj azonban nem adta fel, s elmondása szerint két órán át kutatott utána a szemétben. Arról sajnos nem számolt be, hogy miként került oda a becses kiegészítő…

iPad-állvány házilag

A konyhai eszközök felhasználási lehetőségei gyakorlatilag végtelenek: a kép elkövetője például egy villával spórolta meg a profi iPad-állványok árát. Szép dolog a költséghatékonyság, ám egy fólia talán nem ártott volna a kritikus pontokra.

Okosotthon újratöltve

 

Ez a felhasználó egy karácsonyra kapott extra iPadet (!) épített a falba, hogy egy egészen futurisztikus  felületről vezérelhesse a fényeket, a tévéket, és a streaming szolgáltatásokat is.

Parancsnoki híd az IKEA-ból

A Canatee nevű felhasználó lakása szűkössége miatt döntött úgy, hogy a svéd áruházban beszerzett polcrendszerét a foteljához rögzíti, az eredmény pedig a legjobb alacsony költségvetésű sci-fiket idézi.

A Gyűjtő

Ez a gyűjtő olyan készletet halmozott fel gyári Apple Watch-szíjakból, hogy talán még az iSTYLE is megirigyelhetné.

„Olcsó” Tesla

Oké, elég alap trükk, de a napellenzőre aggatott iPad mégis ötletes módja annak, hogy kissé futurisztikusabbá tegyük egy öregedő A3-as belterét. A kép feltöltője még nevet is adott az esetlen konstrukciónak: „Amikor nincs Teslád”.

Töltés az Erővel

A Star Wars és a Lego örök slágerek, a kettő házasításából pedig ezúttal egy iPhone-Apple Watch töltőállomás született. Az almás eszközök erejét mutatja, hogy a projekt kedvéért még Anakin Skywalker is Dooku gróf is kibékült egymással.

A kínai webshopok varázsa

A távol-keleti eladók bizony néha nem pont azt teszik a csomagba, ami a hirdetésben szerepelt.

Miért nem tölt a telefonom?

A szervizek technikusai órákat tudnak mesélni a felhasználók „vicces” panaszairól. A képen látható koszcsomót például egy töltésgondokra panaszkodó ügyfél iPhone-jának csatlakozónyílásából sikerült kihúzniuk.

Egy jó dokk sosem rossz

Néha csak egy muris termék kell a boldogsághoz, ez a klasszikus Gameboyt idéző Watch-dokk pedig egyértelműen megfelel a műfaj kritériumainak.

Apple Watch ≠ Gumicsont

„Ne tarts kutyát”. A kép feltöltője csak ennyit fűzött ehhez a sajnálatos balesethez, ami bizonyítja, hogy az Apple Watch nem csak az emberek számára vonzó kütyü, még ha négylábú barátaink nem is ugyanazt “eszik” rajta…

Segíts magadon!

Minden autós ismeri a Halálzónát, azaz az ülés és a kardánbox közötti szűk rést. Ezt az Apple Watch tulajt a kreativitása és az óraszíj mágneses vége mentette meg, amikor kulcsai a nehezen elérhető helyen landoltak.

Óra nélkül nem megy

Egy újabb ötletes elképzelés ezúttal azoknak, akik még a töltés idejére sem tudják nélkülözni az okosórájukat.

Retro, baby

Csatlakozók és átalakítók hada kellett hozzá, de a kép feltöltője azt állítja, hogy végül sikerült összekapcsolnia a PS2-es portot (1987) használó retro egeret és billentyűzetet az iPaddel.

Mindörökké desktop

Az asztali gépek aranykorának ugyan már rég leáldozott, de vannak, akiknek sosem elég belőlük. Te elfogadnál egy ilyen Mac gyűjteményt a bónusz iBookkal?

DIY dohányzóasztal

Néhány éve még ez lehetett volna a világ egyik legdrágább dohányzóasztala, ma viszont csak egy ötletes módja néhány öreg Mac Pro újrahasznosításának.

Macquarium Plus

A címben szereplő nevet a készítő maga adta a klasszikus Macből készült akváriumának, aki még azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy az újragondolt eszközön a H2OS oprendszer fut. Ennyi talán elég is volt mára…

Forrás: Reddit

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!