imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ha az Apple Watch Nike+ sem vesz rá a futásra, akkor semmi!


Kevin Hart filmszínész, zenész, humorista, ikon, és úgy tűnik egy eszeveszett őrült is egyben. Kapott a Nike-tól egy dedikált Apple Watch-ot, és a történet szerint egy hónap múltán 1100 kilométerrel arrébb találtak rá. Az ő motiváló történetét ismerhetjük meg a Nike és az Apple közös videóiban: az embert, aki futott.

Igaz humoros reklámok formájában, de tény, hogy az Apple Watch egyre több embert képes rávenni a rendszeres testmozgásra. Ezért a szeptemberi Watch frissítéskor kiadtak egy kifejezetten futásra kitalált Nike+ órát, ami felébreszti a benned rejtőző Rockyt.

apple_watch_nike_2

Kevin kalandos utazása akkor kezdődött, amikor kapott egy Apple Watch-ot. Az óra egyből a leghűségesebb társává vált, minden nap emlékezteti, hogy ideje felemelnie a fenekét és nekiállnia a napi edzésnek. Úgy vezeti a fiatalembert, mint csillag a pásztort. Na nem mintha Kevin annyira elhanyagolta volna a testmozgást, de egy kevéske sport, egy csipetnyi megszállottság sose árthat az ember életébe.

Oké srácok, itt az első Apple Watch Nike+…

Van az az érzés, amikor egyszerűen nem tudsz leállni valamivel. Ehhez elengedhetetlenek a kitűzött célok és a sikerélmények, a Watch motiváló ereje pedig vitathatatlan. A videókban feltűnik a Nike+ Run Club alkalmazás is, ami nagyban hozzátesz a motivációhoz. Egyszerűen egy perc nyugta sincs Kevinnek, minden nap ugyanaz a kérdés:

Hónapok óta élek idekint, de a lelkem mindigvégig itt volt. Nézd, a futás mindig is nehezemre esett, de megváltoztak a dolgok azóta, amióta minden ébredés után pici hangokat hallok. Minden nap ugyanaz az a kérdés: Futunk ma? Minden egyes nap. Tudod, hogy mit tettem? Válaszoltam a kérdésre. Igen! Igen! Szóval most futok.

Kevin a történet előrehaladtával egyre megszállottabbá válik, szórja a bölcsességeket (amit a sivatagban található sziklák mondanak neki), hajtja a versenyszellem és nem tud leállni.

Tudod, ha elég közel vagy, hallhatod, ahogy ezek a sziklák beszélnek hozzád…Igen, ma is futok!

Főhősünk megküzd az időjárással, miközben megosztja a tapasztalatait a futásról, újévi jókívánságokat szór és versenyezik a barátaival. A reklámok Apple-ösen lazára és humorosra sikerültek, ugyanakkor érződik rajta a Nike esszenciája is, ami ismerős lehet a cég szokásos futball reklámjaiból. Érdemes végignézni az összeset. A korábbi Apple Watch reklámokat itt tudjátok megnézni, mi pedig alig várjuk Kevin történetének a folytatását.

Szóval, futunk ma?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!