imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Halad a munka az Apple Campus 2 építkezésén


A jó öreg Ron Cervire, a KCBS légi fotósára mindig számíthatunk, ha az épülő Apple Campus 2-ről van szó. Ron munkájából adódóan rendszeresen röpköd San Francisco környékén és a Bay Areában, és szerencsére Cupertino fölött is át szokott suhanni a repülőgépével. Ilyenkor mindig lő pár fotót az épülő „űrhajóról”, ami állítólag nem tetszik az építészeknek.

Itthoni idő szerint tegnap este is arra járt, és persze meg is örökítette, hogy halad a munka. Sajnos most valamiért viszonylag rossz minőségű képeket sikerült lőnie, de az jól kivehető, hogy az alapozás rendben folyik tovább, előkerült a beton is, és valamiféle csövek és szerkezeti elemek is feltűnni látszanak az építkezésen. Íme a tegnapi fotók:

Apple Campus 2 Apple Campus 2 Apple Campus 2 Apple Campus 2

Ha valaki jártas a témában, ne fogja vissza magát, és ossza meg a kommentekben, hogy pontosan mit láthatunk a képeken! :)

Képek: Ron Cervi. Borítókép: Apple Toolbox.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!