imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Most meghallgathatod a Beats 1 rádió indulását


Június 30-án elindult az Apple Music szolgáltatása, ezen belül a Beats 1 egész világot átszelő rádióadója. Sajnos Magyarországon egyelőre nem lehet hallgatni, de most meghallgathatod a Beats 1 indulásának első óráját.

Ahogy a bevezetőben is írtuk, bár több mint 100 országban elérhető az Apple Beats 1 rádió, sajnos Magyarországon nem tudjuk hallgatni, csak ha USA iTunes kontóval rendelkezünk, és valamilyen Amerikai IP címről indítjuk el az Apple Music alkalmazást.

Felvettük a kapcsolatot az Apple és az Artisjus illetékeseivel, és megkérdeztük, hogy miért nincs itthon Beats 1, illetve várható-e valamikor az indulása. Kérdéseinkre az Artisjus azt a tájékoztatást adta, hogy az indulásnak az ő oldalukon nincsen akadálya, további részletekkel azonban csak az Apple szolgálhat. Az Apple cikkünk megjelenéséig nem reagált a megkeresésünkre.

Reméljük, hogy előbb utóbb hazánkban is elérhető lesz, ugyanis a Beats 1 szuper lett. Két napja hallgatjuk és bár zenei téren mindenkinek nagyon különböző az ízlése, az biztos, hogy a Beats 1 nagyon változatos zenéket vonultat fel. Én személy szerint a zeneszámok 80 százalékát még életemben nem hallottam, viszont rengeteg dalt adtam hozzá a lejátszási listáimhoz, miközben hallgattam az Apple rádióját.

A Beats 1 indulásáról mi is lemaradtunk, de szerencsére az alábbi Soundcloud albumban most bárki meghallgathatja, hogyan indult el az Apple rádióadója. Az első műsorvezető Zane Lowe volt, ő nyomta le az első órát. Tekerjetek 11:35-höz, és hallgassátok meg a Beats 1 indulását.

Ha megtetszett valamelyik szám, akkor ide kattintva az Apple Music-on eléred a teljes lejátszási listát.

Beats 1 első órájának zenéi.
Beats 1 első órájának zenéi.

Ha USA kontója van valakinek, érdemes egyébként rákattintani a műsorvezetőkre a lenti három linken, itt minden nap frissítik a lejátszási listáikat, azokkal a dalokkal amiket az előző nap leadtak a Beats 1 adón.

Zane Lowe | Julie Adenuga | Ebro Darden

dj3

Természetesen ehhez szükséged lesz egy Apple Music regisztrációra, amit pár kattintással megtehetsz, amennyiben van már iTunes kontód. Amennyiben nem regisztráltál még a három hónapos ingyenes Apple Music szolgáltatásra, akkor itt a lehetőség. Korábbi cikkeink alatt sokszor felmerült, hogy regisztrációkor kell-e fizetni, mert sokan megijedtek a vásárlás gomb felbukkanásákor. Nem kell megijedni, nem kell fizetni. A vásárlás gomb csak arra vonatkozik, hogy a 90 napos próbaidőszak végével vonják le az 5 eurós havidíjat, de ezt természetesen bármikor lemondhatjuk ha nem akarjuk igénybe venni a szolgáltatást. Ha teljesen új regisztrációt készítünk, akkor 1-2 eurós terhelés érkezhet, de ettől sem kell megijedni, az Apple csak ellenőrzi a bankkártyánkat, és később jóváírják a levont összeget.

Minden amit tudni szeretnél az Apple Music szolgáltatásáról, ebben a cikkünkben olvasható.

Érdemes még a hivatalos Beats 1 Tumblr oldalt is felkeresni, itt folyamatosan posztolnak videókat az adás közben készült interjúkról.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!