imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Halloweeni borzongás, egy kicsit másképp


A DISTRAINT: Pocket Pixel Horror kimozdít komfort zónánkból. Ijesztgetés helyett feszültségel teli app ajánlónk Halloween alkalmából.

Elsekélyesedő életünk során megesik, hogy már csak a legdurvább ingerek váltanak ki belőlünk bármilyen reakciót. Ez a játék most ezt bátran meg is teszi, és a lelkiismeretünket veszi célba.

A 2D pixeles, pszicho-horrorként aposztrofált játék első blikkre teljesen szimplának tűnik. De most inkább azt kell értékelnünk, ami a felszín alatt megbújik, az pedig az igazán jó játékélmény.

A történet dióhéjban: Price, az általunk irányított karakter, végrehajtóként kilakoltatással foglalkozik. Munkáját a minél hamarabbi előrelépés érdekében kiválóan végzi, mindaddig, míg feltámadó lelkiismerete ellene nem fordul, és pszichedelikus utazása során megkísérti őt múltja. El kell eldöntenie, mi a fontosabb: karrier vagy emberség.

Egy biztos, nem a jumpscare-ektől fog felállni a szőr a hátadon. Az érzést, amit kelt, inkább írnánk le nyomasztó feszültségként, mintsem félelemként. Szerintünk pedig leginkább ez a pszicho-horrorok lényege.

Tököt ilyenkor már felesleges faragni, ellenben ez a játék 349 forintot biztosan megér.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!