imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan érkezik az Alp Watch!


Bár 2015 alapvetően az okosórákról szólt, mint egy egyre inkább feltörekvő termékkategória, a kialakult helyzet nem jelenti azt, hogy a hagyományos óragyártók tétlenül ülnének. Egy svájci gyártó, a H. Moser & Cie. most mutatta be Alp Watch nevű modelljét, melynek dizájnja zivatarként vonult végig a karórákkal foglalkozó szakportálok körében csakúgy, mint a digitális világban ténykedő sajtóban.

Moser – ez a név valószínűleg nem sokat mond a legtöbbünknek, hiszen alapvetően egy kis volumenben, egy-két modellből álló kínálatban utazó vállalkozásról van szó. Ez azonban a legkisebb mértékben sem gátolja meg őket abban, hogy egészen egyedi formavilágú órákat alkossanak.

A svájci óraipar az elmúlt évben nem teljesített jól, a hírek szerint nagyjából 12%-ot csökkentek a gyártók – persze kérdés az, hogy ennek mi a pontos oka, egyesek szerint az okosórák térnyerése, míg mások a kínai piac gyengélkedését látják a legfontosabb indoknak. Nem valószínű, hogy a 24 900 dolláros Alp Watch a legkisebb mértékben is változtatni fog ezen a trenden, főleg, hogy mindössze 50 darab készül belőle. Sebaj, ettől függetlenül azért gyönyörködhetünk az egyedi formatervben! Íme néhány kép és egy videó:

Alp WatchAlp WatchAlp WatchAlp WatchAlp WatchAlp Watch

Forrás és képek: Hodinkee via The Verge.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!