imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan indul a 10., jubileumi Apple Music Festival


Tizedik alkalommal rendezi meg az Apple az eredetileg iTunes Festival néven futó zenei fesztivált a londoni Roundhouse-ban, mely tavaly, a zenei streaming-szolgáltatás bemutatása után kapta az Apple Music Festival nevet.

Tíz éve minden szeptemberben megrendezésre kerül az Apple saját zenei fesztiválja. A helyszín hagyományosan a patinás londoni Roundhouse, jegyeket pedig nem is lehet venni, csak a helyi lakosok nyerhetnek belőlük. Természetesen nem kell elkeseredni, ugyanis az Apple minden évben élőben közvetíti a fellépéseket. Ebben idén lesz egy kis változás: korábban ingyenesen nézhettük a műsort az iTunesból, most azonban minden jel szerint csak az Apple Music előfizetők streamelhetik a koncerteket.

Apple Music Festival 10

A fő fellépők listáját Julie Adenuga, a Beats 1 online rádió londoni műsorvezetője jelentette be. A fesztivál a tavalyihoz hasonlóan idén is 10 éjszakán át tart (korábban egy egész hónapon át nézhettük a koncerteket), szeptember 18. és szeptember 30. között. Ismét elég nagy neveket sikerült felvonultatni, az előadók listája és a fellépésük dátuma az alábbi:

Szeptember 18.: Elton John
Szeptember 19.: The 1975
Szeptember 20.: Alicia Keys
Szeptember 21.: OneRepublic
Szeptember 23.: Calvin Harris
Szeptember 25.: Robbie Williams
Szeptember 26.: Bastille
Szeptember 27.: Britney Spears
Szeptember 28.: Michael Bublé
Szeptember 30.: Chance the Rapper

Apple Music Festival 10

Oliver Schusser, az Apple nemzetközi tartalmaiért felelős alelnöke az alábbiakat nyilatkozta a fesztivál alkalmából kiadott sajtóközleményben:

Az elmúlt évtizedben a fesztivál a világ legismertebb és legjobb előadóit hozta el Londonba, és a zenekedvelők millióinak otthonába. Idén az Apple Music Festival erre a hihetetlen örökségre épít, nagyon izgatottak vagyunk a 10. születésnapunk alkalmából összehozott elképesztő fellépőlistára.

Szokás szerint az előadók is reagáltak egy-két mondatban azzal kapcsolatban, hogy fellépnek a fesztiválon.

Apple Music Festival 10

Alicia Keys:

Imádom Londont, és imádok a Roundhouse-ban fellépni! Alig várom, hogy ott találkozzunk! Varázslatos lesz!

Bastille:

Több okból is nagyon izgalmas fellépni az Apple Music Fesitvalon, de elsősorban azért, mert ez lesz az új, Wild Word című albumunk megjelenése óta az első igazi londoni koncertünk. A Roundhouse egy gyönyörű helyszín, ráadásul a szülővárosunkban van, így elképzelni sem tudok jobb helyet néhány új dalunk eljátszására.

Apple Music Festival 10

Britney Spears:

Nagyon várom, hogy visszatérjek Londonba, ami különleges hely számomra. Alig várom, hogy felléphessek az Apple Music Festivalon, ráadásul ez a 10. születésnapjuk! Nagy buli lesz.

Calvin Harris:

Nagyon örülök, hogy az idei Apple Music Festivalon lépéhetek majd fel a londoni Roundhouse-ban, és mindenkinek szerte a világon, aki élőben követi majd az Apple Music-on.

Elton John:

Nagyon izgatott vagyok, hogy a Roundhose-ban léphetek fel. Imádom Londont, és alig várom, hogy megosszam ezt az élményt az Apple Music Festivalon a rajongóimmal.

Apple Music Festival 10

OneRepublic:

Alig várjuk, hogy idén is visszatérjünk az emblematikus Roundhouse-ba, ahol az egyik kedvenc fesztiválunkon, az Apple Music Festivalon játszhatunk új zenéket a rajongóinknak.

The 1975:

Nagyon várjuk, hogy részesei lehessünk az idei Apple Music Festivalnak. Nagyon jó volt 2013-ban a Roundhouse-ban játszani a fesztiválon, és szuper, hogy visszatérhetünk idén.

Az Apple Music Festival helyszíne, a londoni Roundhouse. | Kép forrása: Roundhouse
Az Apple Music Festival helyszíne, a londoni Roundhouse. | Kép forrása: Roundhouse

Az idei Apple Music Festival tehát szeptember 18-án indul, és az Apple Music előfizetők élőben követhetik iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Macen, PC-n, Apple TV-n és androidos telefonokon. Itthon havi 5 euróba kerül az előfizetés, de első körben 3 hónap ingyen van, szóval akár érdemes lehet most regisztrálni csak a fesztivál miatt is.

Forrás és képek: Apple.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!