imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Hamarosan kezdődne az AirPods Pro Lite gyártása?


A Digitimes ismét megpendítette a jóárasított fülesek témáját, szerintük ugyanis már közel a gyártás kezdete.

Először egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a taiwani Digitimes forrásai szerint készülőben lehet a 2019 őszén bemutatott AirPods Pro új, olcsóbb verziója, amit ők csak AirPods Pro Lite-ként emlegettek. Már akkor is leírtuk: az elképzelés kissé meredeknek tűnik, hiszen a sima AirPods és a Pro között mindössze 50 dollár az árkülönbség, így nem nagyon látszik, hogy hol lenne hely még egy terméknek.

Továbbá sokak szerint már az is kérdéses, hogy a normál AirPods mellé mi értelme lenne pont a prémium változatot olcsósítani, ha egyszer az elérhetőbb árszegmensben már úgyis van egy vezeték nélküli modell? Mindettől függetlenül viszont meglehet, hogy a kétkedéssel nagyot tévedünk, mert a Digitimes bizony azóta sem engedte el a témát. Nemrég publikált cikkükben ezúttal azt írják, hogy a Pro Lite gyártása már az ide első negyedév vége és a második negyedév eleje között elkezdődhet.

Az információ forrásai állítólag olyan beszállítók, akik chipeket és egyéb alkatrészeket szolgáltatnak az új modellhez. Már csak azért is érdekes most a rövidesen beinduló gyártásról olvasni, mert kb. naponta jönnek a hírek arról, hogy a koronavírus milyen zavarokat okoz az Apple-nek immáron nagyjából minden területen a pótalkatrészektől az SE2-ként pletykált modellig.

Ha viszont tényleg lesz valami az AirPods Pro Lite-ból, akkor az elemző kedvű sajtómunkások szerint egy olyan fülesre érdemes számítani, ami szimplább formában, de elérhetőbb áron biztosítja majd az AirPods Próban megismert zajszűrő képességet.

Forrás: AppleInsider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!