imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Hamarosan már a Pokémonra is előfizethetünk


A következő hónapban startol a Pokémon Home nevű szolgáltatás, amely új szintre emeli a kis lények csereberéjét.

Tegnap közöltünk cikket az előfizetéses modell térhódításáról, amire remekül rezonál a Pokémon Company friss bejelentése: februárban érkezik saját felhőalapú platformjuk, a Pokémon Home. Az újdonság debütálását már tavaly óta rebesgették, a részleteket viszont csak a tegnap publikált hivatalos blogposztból ismerhettük meg.

A Home lényegében egy központi felület lesz, amely lehetővé teszi, hogy a különböző Pokémon-játékokban szerzett lényeinket ide-oda mozgassuk, illetve, hogy a mobilos appban más felhasználókkal cserélgessük. A szolgáltatás Nintendo Switch-re, iOS-re és Androidra érkezik a következő játékok támogatásával: Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go Pikachu, Pokémon: Let’s Go Eevee, valamint a Pokémon Bank.

A szemfülesebbek biztosan kiszúrták a Pokémon Go hiányát, de a fejlesztők azt ígérik, hogy később a népszerű telefonos cím is felkerül a listára. A támogatott játékok rajongói előtt viszont egy sor új lehetőség nyílik meg a mobilos alkalmazással, melyek közül a legfontosabb a már említett cserélgetős rendszer lesz.

A közlemény szerint a cserebere az ún. Wonder Boxokon keresztül zajlik majd. A kis lényeket a különleges dobozokba helyezve megadhatjuk, hogy milyen Pokémont szeretnénk helyettük, a szolgáltatás pedig automatikusan keres valakit, akivel kompatibilisek a szükségleteink. A tranzakció földrajzi megkötések nélkül képes összekötni a játékosokat, ráadásul teljesen automatikusan, bejelentkezés nélkül is lezajlik. Ez azért jó, mert nem kell újra és újra meglesnünk, hogy akad e- jó ajánlat, hiszen a rendszer magától elvégez mindent, amint lehetséges. A felhasználók maximum 20 főből álló cserélgetős csoportokat is létrehozhatnak, valamint gyűjthetnek barátokat, akikkel szintén üzletelhetnek majd.

A Pokémon Home alapfunkcióit ugyan ingyen is használhatjuk, ám lesz néhány korlátozás, amit csak a prémium felhasználók oldhatnak fel. A kiváltságos státuszra egy hónapra (2,99 dollár), 3 hónapra (4,99 dollár), illetve 12 hónapra is befizethetünk (15,99 dollár). A pénzünkért cserébe olyan előnyökhöz jutunk, mint pl. 30 helyett 6000 Pokémon tárolása, 3 helyett 10 lény párhuzamos cserélgetése, illetve saját csereszobák indítása.

Te mit gondolsz az új szolgáltatásról?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!