imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hamarosan megnyílik az első török Apple Store


Tavaly november óta tudjuk, hogy az Apple saját boltot tervez a török fővárosban, pontosabban a Zorlu Center bevásárlóközpontban. A napokban eltávolították az épületről a takaróelemeket, így a  Donanim Haber és iPhone Turka török híroldalak képein már láthatjuk a végleges berendezést.

turkey-apple-store-1 turkey-apple-store-2

Az isztambuli üzlet látképe leginkább a New York-i 5th Avenue Apple Store-hoz hasonlítható. A hatalmas üvegfelületekkel határolt üzlethelyiségből a felszínen csak egy üvegkockát látni, a bevásárlóközpont belsejében viszont három emeletet is elfoglal. A berendezés természetesen a már jól ismert fabútorokból áll.

További képek tekinthetőek meg a DonanimHaber képgalériájában.

iPhone 7 részletfizetéssel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!