imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hangjegyzet készítése Apple Watchon


Az Apple Watch egyik remek tulajdonsága, hogy hangjegyzeteket is készíthetünk vele köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak. Mutatjuk a legjobb alkalmazást hozzá.

Hangjegyzet készítésnek mostanra nincs túl nagy divatja, nem úgy mint az ázsiai országokban, ahol a bonyolult írott nyelv miatt az emberek nagy részt írás helyett hang alapú megoldásokkal kommunikálnak. Azonban akad néhány terület, ahol nagyon hasznos egy diktafon jellegű alkalmazás az Apple Watchodon.

Én legutóbb egy beadandó anyag gyűjtéséhez használtam a Just Press Record nevű alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy ahogy a neve is mutatja, az Apple Watchon egyetlen koppintással hangjegyzetet készítsünk. Ahogy azt már megszokhattuk, az iOS App Store-ból tudjuk letölteni az alkalmazást, ami automatikusan települ az órára is. Ha mégsem találnád, ellenőrizd a telepített alkalmazások listáját a Watch alkalmazásban.

A Just Press Record lényege, hogy nincs szükségünk az iPhone-ra a felvételhez, elég ha a Watch a csuklónkon van, amint élérhető az iPhone, illetve az ahhoz köthető iCloud Drive azonnal szinkronizál. Az Apple Watch egyébként meglepően jó hangjegyzeteket készít, tisztán érthető a felvett hang.

Töltsd le a Just Press Recordot az iOS App Store-ból (univerzális – 1 790 Ft)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!