imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Hangüzenet küldése Apple Watchról


Tudtad, hogy az Apple Watchról is lehet hangüzenetet küldeni? Ha a válaszod nem, akkor mutatjuk hogyan küldhetsz te is!

Sosem szoktam hangüzenetet küldeni, hiszen én sem szeretek kapni, de az iOS magyar nyelvű beszédfelismerője annyira jól működik, hogy a rögzített mondatokat, akár szöveges üzenetként is elküldhetem. Ám az olyan nyelvek esetén, mint a mandarin teljesen természetes, hogy mindenki hangüzeneteket küld. Ez a kommunikációs forma régóta elérhető, és elkerülhető vele a több ezer karakteres billentyűzet-anomália.

Éppen ezért dobja magát a kérdés: lehet Apple Watchról hangüzenetet küldeni? A válaszunk pedig az, hogy igen. Igaz, az Apple jól elrejtette ezt a funkciót. Ha Apple Watchon megnyitod az Üzenetek alkalmazást és ráböksz a mikrofon ikonra, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a hallott szöveget az óra egyből írott szöveggé alakítja. Nem a te készülékedben van a hiba, ez az alapértelmezett beállítás. A hangüzenet küldéshez a Watch alkalmazást kell előhívnunk az iPhone-unkon.

  1. Nyisd meg a Watch appot
  2. Görgess az Üzenetekhez
  3. Keresd a Diktált üzenetek opciót
  4. Pipáld be a Hang vagy az Átirat vagy Hang lehetőséget
BTS

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!