imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hangüzenet küldése Apple Watchról


Tudtad, hogy az Apple Watchról is lehet hangüzenetet küldeni? Ha a válaszod nem, akkor mutatjuk hogyan küldhetsz te is!

Sosem szoktam hangüzenetet küldeni, hiszen én sem szeretek kapni, de az iOS magyar nyelvű beszédfelismerője annyira jól működik, hogy a rögzített mondatokat, akár szöveges üzenetként is elküldhetem. Ám az olyan nyelvek esetén, mint a mandarin teljesen természetes, hogy mindenki hangüzeneteket küld. Ez a kommunikációs forma régóta elérhető, és elkerülhető vele a több ezer karakteres billentyűzet-anomália.

Éppen ezért dobja magát a kérdés: lehet Apple Watchról hangüzenetet küldeni? A válaszunk pedig az, hogy igen. Igaz, az Apple jól elrejtette ezt a funkciót. Ha Apple Watchon megnyitod az Üzenetek alkalmazást és ráböksz a mikrofon ikonra, akkor azt fogod tapasztalni, hogy a hallott szöveget az óra egyből írott szöveggé alakítja. Nem a te készülékedben van a hiba, ez az alapértelmezett beállítás. A hangüzenet küldéshez a Watch alkalmazást kell előhívnunk az iPhone-unkon.

  1. Nyisd meg a Watch appot
  2. Görgess az Üzenetekhez
  3. Keresd a Diktált üzenetek opciót
  4. Pipáld be a Hang vagy az Átirat vagy Hang lehetőséget
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!