imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Három Apple-termék is bekerült az évtized legjobb kütyüi közé


A Time magazin összeállított idén egy listát az elmúlt évtized tíz legjobb és legnagyobb hatással bíró kütyüjéről. Az Apple három termékkel is képviselteti magát.

A Time magazin “az évtized legfontosabb és legnagyobb befolyással bíró kütyüjei” listájára olyan gyártók termékei kerültek, mint az Apple, a Google és a Microsoft. A lista nem számozott, így nem is hivatott sorrendet felállítani.

Ezek [a termékek – a szerk.] mind-mind új gondolkodásmódról és szépen lassan történő paradigmaváltásról adnak tanúbizonyságot, leginkább a technológia személyes oldalán, és ahogy mindennapi interakciónk történnek ezekkel az eszközökkel.

Ennek jegyében az Apple első terméke a listán az iPad (2010).

Mielőtt az iPadet bemutatták 2010-ben, a táblagépek ötlete leginkább vad sci-fi sztorinak tűntek… Az Apple iPad és azt megelőzően az iPhone igazi változást hozott a személyi számítógépek piacán és megadta az alaphangot az elkövetkezendő évtized hordozható eszközeinek.

A következő termék, ami felkerült a listára az Apple Watch (2015).

Bár már sokan megpróbálkoztak vele, mégsem sikerült senkinek úgy összehozni a külcsínt és a teljesítményt, mint az Apple Watch-nak, felállítva ezzel az igazi standardot az okosórák számára.

Végül, de nem utolsó termékként, az Apple az AirPodsszal (2016) képviselteti még magát a listán.

Az AirPodsok valódi társadalmi jelentőséggel bírnak fülhallgatóba csomagolva, páros státusszimbólumként.

A listán olyan eszközök kaptak még helyet, mint a

  • Tesla Model S (2012)
  • Raspberry Pi (2012)
  • Google Chromecast (2013)
  • DJI Phantom (2013)
  • Amazon Echo (2014)
  • Nintento Switch (2017)
  • Xbox Adaptive Controller (2018)

Forrás: Time

Egyetértesz a listával? Melyiknek kéne kikerülnie és mit raknál be helyette?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!