imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Három az egyben előfizetés-csomaggal állhat elő az Apple


Az Apple állítólag olyan előfizetéses szolgáltatás bevezetését tervezi, ami a vállalat által készített minőségi tartalmakat gyűjtené egy csomagba: sorozatok, Apple Music és  hírszolgáltatás egy helyen.

A The Information értesülései szerint egy olyan előfizetéses szolgáltatás van készülőben, ami egyszerre biztosít hozzáférést az Apple által előállított tévéműsorokhoz, az Apple Music-hoz és a digitális magazinokhoz. Azt eddig is tudni lehetett, hogy az Apple számos televíziós sorozatot rendelt be – a komédiától kezdve a drámáig –, csak az nem volt egyértelmű, hogy ezek a műsorok milyen formában, hol lesznek majd elérhetőek.

A vállalat első két sorozata, azaz az “Az Appok bolygója“ és a “Carpool Karaoke: A sorozat” ugyebár az Apple Music-on debütált a szolgáltatás előfizetői számára ingyenesen. Ez a megoldás azonban valószínűleg nem lesz fenntartható több tucat műsor esetén, így kézenfekvőnek tűnik egy televíziós előfizetés bevezetése.

Ezzel párhuzamosan azt is lehet tudni egy ideje, hogy az Apple erősen fontolgatja egy saját, digitális hírszolgálat elindítását, amely összekapcsolja majd az Apple Newst a frissen felvásárolt Texture magazin előfizetési szolgáltatással. A Texture jelenleg 200 digitális magazinhoz biztosít korlátlan hozzáférést előfizetőinek körülbelül 2800 Ft-ért havonta. Olyan nívós tartalmakról beszélünk, mint a People, Time, a Forbes, az ELLE, a National Geographic, a Rolling Stone, vagy a Vogue.

Adott tehát három – zenében, magazinban és sorozatban utazó – különálló szolgáltatás az Apple háza táján, amelyek már vagy léteznek, vagy várhatóan hamarosan debütálnak. Teljesen logikus lépés lehet ezek összekapcsolása, és csomagban való értékesítése. A kérdés már csak a mikor, a hogyan és a mennyiért…

Ha helyesek a The Information értesülései, akkor az Apple külön-külön is kínálni fogja majd a fentebbi szolgáltatásokat, a „csomag“ csak egy kedvezményes előfizetési lehetőség lesz. A korábbi hírek szerint az Apple első televíziós műsorai valamikor 2019 márciusa és 2019 nyara között indulnak majd el. Várhatóan ekkor derül majd fény a szolgáltatás-csomag részleteire is.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!