imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hát mégis létezik az AirPower?


Úgy tűnik, az Apple kitartó, és már csak becsületből is kiszenvedik magukból a több mint egy éve bejelentett, azóta se látott terméket. Pedig már kezdtünk kételkedni a létezésében…

Az Apple vezeték nélküli töltést ígérő eszközének létezése lassan nem tény, hanem hitkérdés: lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem lesz. Igazából egyik oldalt sem lehet sem megerősíteni, sem cáfolni. Hiába mutatta be ugyanis a vállalat már több mint egy éve a terméket, az azóta sem akart megérkezni.

Sokan – köztük a szerkesztőség több tagja is – úgy vélik, hogy az Apple már nem is fog előállni vele, inkább szép csendben elsunnyogják a dolgot, mintha be sem jelentették volna. Személy szerint én mindig is a hívők közé tartoztam, és most úgy tűnik, hogy az Apple végre jelet küldött!

Az álláshirdetések közt ugyanis felbukkant pár igen beszédes cím, amelyek alighanem az AirPower részlegre próbálják majd csábítani azokat a mérnököket, akik szemben a mostaniakkal, meg is tudják oldani a felmerülő kihívásokat. Ilyenek vannak, mint: Wireless Power Systems Engineering Manager; Power System Design and Integration Engineer; Wireless Charging Co-op és hasonlók.

Úgyhogy kedves Olvasóink! Ha van köztetek valaki, aki passzol a megjelölt területek egyikére, akkor könyörögve kérünk, menj már el az Apple-höz, és rakd már össze azt a szerencsétlen töltőpadot, várjuk már nagyon. Köszi!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!