imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hatalmas matricaháború az iPhone-odon


Az Apple sosem volt rest odafigyelni a legapróbb részletekre, így az emojik hada után itt egy rakás új iMessage matrica vészhelyzet esetére.

Az átlagfelhasználók legnagyobb örömére (és talán a power userek legnagyobb bánatára) az Apple-nél szinte minden adódó alkalommal egy fokkal feljebb tekerik a cukiság faktort. Bár bevallom, nem tudtam, hogy ilyen sok féle iMessage matrica létezik – valószínűleg erre cupertinóban is rájöttek –, ezért úgy gondolták, hogy ideje szólni a népnek. Hát most már legalább én is tudom, kösz Apple!

A matricák nem olyan régen debütáltak az üzenetküldő szolgáltatásban, egészen pontosan az iOS 10 megjelenésével. Ugyanezzel a lendülettel indították el az iMessage dedikált App Store-ját is, ahol sok egyéb mellett akár az ebben a reklámban szereplő matricacsomaghoz hasonló pakkokra is elkölthetünk fölös pár eurót.

Az alábbi reklám tökéletesen kifejezi azt, milyen amikor szavak nélkül, simán csak hangulatjelekkel és matricákkal is képesek vagyunk kommunikálni Amióta a Facebook elindította az őrületet, azóta nincs megállás – az Apple is jobbnak látta felülni erre a vonatra. Természetesen a videóban szereplő összes matrica megvásárolható egy eurós egységáron. Ha unatkozol, a csajod/pasid imádja a matricákat, vagy csak nagyon nyomja a zsebedet a lóvé, akkor ezt a huncutságot most neked találták ki.

iPad

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!