imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hatalmas Pokémon Go frissítés érkezik a héten!


Elég régen nem írtunk a Pokemon Go-ról, mert a kisebb eseményeken kívül nem nagyon érkezett komolyabb frissítés. Most viszont ledobták az atombombát: a Niantic bejelentette, hogy a héten érkezik 80 új Pokémon!

Biztosan sokan vannak, akik kipróbálták a Pokémon Gót, aztán megunták és törölték a játékot, de valószínűleg még így is nagyon sokan játszanak vele és most azoknak is újra érdemes lesz elindítani a játékot, akik hozzám hasonlóan már megunták.

A mai nap végre befutott a várva-várt hivatalos bejelentés, a Niantic sajtóközleményben tudatta a Pokémon rajongókkal, hogy még a héten érkezik egy frissítés, ami nem kevesebb, mint 80 új Pokémont tartalmaz majd, a Pokémon Gold és Pokémon Silver játékokból megismert Johto régióból. Chikorita, Cyndaquil, Totodile, ez a három új Pokémon már biztos, de lesz még 77 teljesen új lény is. Az Alábbi videóban megnézhetünk közülük párat:

Az eddigi (Kanto) Pokémonjaink közül is lesz majd pár továbbfejleszthető, ehhez majd a Pokéstopokból kell kipörgetni azokat a cuccokat, amikkel evolválhatjuk őket.

Az újdonságoknak itt még nincs vége. A sajtótájékoztatóból kiderül, hogy a kezelőfelületen is lesz egy kis ráncfelvarrás, illetve új bogyókat is kapunk majd a Pokéstopokból, melyek a Nanab Berries and Pinap Berries névre hallgatnak majd. Az egyik új bogyóval lassíthatjuk az épp elkapni kívánt pokémonokat, a másikkal pedig duplázhatjuk az elkapásért járó cukorkákat. Kapunk új mozgásokat, tehát a pokémonok többféleképpen reagálnak majd elkapáskor.

pokemongo_gen2_new

Végül de nem utolsó sorban, az avatarunkat is átalakíthatjuk, teljesen új sapkák kabátok és egyéb ruhadarabok érkeznek.

Pontos dátumot nem árult el a Niantic, de az biztos, hogy ezen a héten megkapjuk a jóságokat, remélhetőleg már péntektől elkezdhetünk vadászni az új Pokémonokra. Jó vadászatot!

Forrás: Pokemongolive Kapcsolódó cikkeink itt.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!