imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Havi előfizetés az Office for iPad-hez


A Microsoft lehetővé tette az Office for iPad előfizetési opcióinál azt, hogy havonta fizessünk a szolgáltatásért. Eddig a felhasználók csak egy évre tudták megvásárolni az Office 365-at, ha iPaden szerették volna használni.

Ez azt jelenti, hogy ha előfizetsz az Office 365 Egyszemélyes verzióra, akkor fizethetsz havonta 2 099 Ft-ot, vagy a teljes évre 20 999 Ft-ot. Ezzel a típussal 1 számítógépen (Mac vagy PC) és egy táblagépen (iPadre) használhatod a szolgáltatást. Az Office 365 Otthoni verziót havonta 2 999 Forintért veheted igénybe – egész évre pedig 29 999 Forintért –, ezért 5 gépen és 5 táblagépen jár a hozzáférés.

A Microsoft egy blogposztban a következőt írta:

Ezek az új előfizetési változtatások az In-App Purchases menüpontban remek lehetőségeket kínál azoknak, akik a havi fizetési opciót preferálják. Azok a felhasználók, akik már előfizettek az Office 365-re a teljes évre, ugyan úgy fogják tudni használni a szolgáltatást. Ha a havi előfizetést választod, később bármikor válthatsz az évesre az iPadeden, vagy Mac-en és PC-n az iTunes-on keresztül.

Annak, aki esetleg lemaradt róla, kb. pont egy hónapja volt egy hatalmas Office for iPad frissítés. Most már PDF-ben is elküldheted a szerkesztett dokumentumaid, és bármilyen betűtípust használhatsz. Ezen kívül természetesen mind a három alkalmazásban jelentős újdonságokkal találkozhatsz, erről már Laci is írt egy hosszabb cikket, érdemes elolvasni.

Te használod az Office 365-öt, vagy ha eddig még nem fizettél még elő rá, most az új opciók meghozták a kedved? Vagy Te jobban szereted a Pages, Keynote és Numbers alkalmazásokat?

Az alkalmazások az alábbi linkeken tölthetőek le:

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!