imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hétköznapi emberek a Mac-ek mögött – új Apple reklámok érkeztek


Négy új reklámmal erősít az Apple, ezúttal a Mac termékpalettára fókuszálva. A kampány olyan emberek életét mutatja be, akik Mac segítségével élik a mindennapjaikat. Mutatjuk is őket!

Ugye megvan, milyen szenvedéllyel tud Tim Cook az Apple termékekről nyilatkozni. Csodálatos eszközök, amik 100%-ban pozitív hatással vannak az emberek életére. Mit is mondhatna mást annak a cégnek a CEO-ja, amely a világ legnagyobb tech vállalatát vezeti?

Az alábbi négy reklám olyan, mintha az ő szavait fordították volna le a vizualitás nyelvére, kézi kamera a feszültség fokozására, kontrasztos színezés, lassú zene, átlag emberek a maguk mindennapos problémáival. Van valami bizsergetően zseniális ezekben a filmekben:

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!