imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hiánycikk lesz az iPhone 8


Kuo ismét megszólalt iPhone 8 témában. A KGI elemzője szerint a megjelenést követően csak igen-igen korlátozott készletek lesznek elérhetőek az Apple idei csúcstelefonjából. Szerinte most már biztos, hogy a cég szeptemberben együtt mutatja be a 3 új modellt, ám ami ennél meglepőbb, hogy információi szerint a telefonok csupán három színvariációval érkeznek.

Ming-Chi Kuóról tudjuk, hogy közel áll a távol-keleti beszállítókhoz, az Apple új termékeiről pedig nagyrészt pontos értesülései vannak. Habár idáig csendben figyelte az eseményeket, most újra megszólalt: úgy véli, az Apple idén visszatér a 3 színvariánshoz, amik között lesz egy teljesen új árnyalat is, a Copper Gold (vélhetően a Rose Gold helyett). Továbbá bizton állítja a vezeték nélküli és a gyorstöltés érkezését is, melyet az iPhone 7s, iPhone 7s Plus és az iPhone 8 is megkap majd. A vezeték nélküli dokkoló nem lesz a csomag része, külön kell majd megvásárolni.

Amiben viszont senki sem biztos, hogy valójában akkor mikor érkeznek meg az új modellek. Nos, Kuo szeptemberi Keynote-ról tud, és hogy a három modellt együtt fogja bemutatni az Apple. Azonban, mivel szerinte csak szeptember közepén kezdődik az iPhone 8 tömeggyártása, ezért a harmadik negyedévben mindössze 2-4 millió darab iPhone 8-at lesz képes leszállítani a cég, ami igen szűkösnek tűnik, hiszen ártól függetlenül a többség minden bizonnyal erre fog pályázni.

További érdekesség, hogy az év utolsó szakaszában főleg az iPhone 8 gyártását nyomná meg az Apple (valószínűleg a 7s-ből és a 7s Plusból már idejében eleget tudnak gyártani), 45-50 millió darabot állítanának elő a negyedik negyedévben. iPhone 7s-ből ugyanebben az időszakban 35-38 millió darab leszállítása van tervben, míg iPhone 7s Plusból körülbelül a fele. Az iPhone 7 Plus készletekkel már tavaly is akadtak gondok, viszont karácsonyra aki nagyon akart (még ha heteket is kellett rá várnia), már hozzá tudott jutni. Idén is hasonló lehet a helyzet az iPhone 8-cal, arra viszont nagy összegben nem fogadnék, hogy nem csúszik át a nagyobb készletek érkezése 2018 elejére.

Forrás: 9to5mac

Addig is, amíg várunk az iPhone 8-ra, érdemes megnézned az iPhone SE akciónkat. Ha kíváncsi vagy rá, miért tudunk ennyi mindent már most a durván egy hónap múlva érkező készülékről, akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!