imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos iPhone XR rajt az iSTYLE-ban!


Az Árkádban található iSTYLE üzletben exkluzív körülmények között vásárolhatod meg a várva-várt iPhone XR-t. Gyere el és légy az első tulajdonosok között!

Pénteken végre elindul itthon a szeptember elején bemutatott, a többi modellnél kicsit később érkező iPhone XR értékesítése. Megérte várni, a jelenlegi kínálat ár-érték bajnokát köszönthetjük köreinkben. Ennek örömére pedig természetesen buli lesz az iSTYLE-ban. Mondjuk, mire számíthatsz, kapaszkodjatok!

Az iSTYLE és a INGLOT által szervezett esemény házigazdája Takács Nóra lesz. Az üzletben és az üzlet előtt eközben összesen 6 asztalnál a 6 különböző színű iPhone XR fogja várni az érdeklődőket. Na meg csinos hostessek passzoló színű ruhában és sminkben…

Mellettük pedig flatlay kreációkat lehet fényképezni, amit nem csak azért lesz érdemes megtenni, mert menő, hanem mert tiéd lehet a 10 INGLOT ajándékcsomag és 3 BeatsX egyike is. És ez még nem minden! Minden újdonsült iPhone XR tulajdonos 50% kedvezménnyel vásárolhat BeatsX terméket bármelyik iSTYLE-ból.

Takács Nóra műsorvezető mellett, ott lesz még velünk Trunk „Dablty“ Tomi, Schobert Lara és Rubint Réka is. És természetesen mi is képviseljük magunkat az iMagazintól, szóval ha szeretnétek jönni dumálni egyet, szeretettel várunk. Továbbá a Starbucks kávé szemináriumot tart az érdeklődőknek és jó hangulatról pedig DJ GROOVELYNE gondoskodik.

A rendezvény holnap, azaz október 26-án kerül megrendezésre 16:00-tól 18:00-ig az Árkádban található iSTYLE-ban. Gyertek és csatlakozzatok Facebook eseményhez is!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!