imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos iPhone XS és iPhone XS Max rajt a Váci utcai iSTYLE-ban!


Gyere, mert nem csupán a hangulat lesz a remek, de a legújabb Apple termékek mellett új iSTYLE szolgáltatások is debütálnak exkluzív akciókkal!

Pénteken hivatalos megnyitót tart az iSTYLE a Váci utcai boltban! Aki úgy dönt, hogy ezen a napon veszi meg legújabb iPhone XS vagy iPhone XS Max készülékét, számos extrára számíthat. Kaptunk egy rakat infót az iSTYLE-tól a rendezvénnyel kapcsolatban, jöjjenek sorban.

A nap házigazdája SZABYEST lesz. Az üzletben nagy lesz a csinnadratta, a szokásosnál lényegesen több iSTYLE munkatársra számíthattok, akiket hosstessek egészítenek ki, hogy teljessé váljon az ünnepi hangulat! Na meg még páran, de erről pár sorral lejjebb. Nyitás a megszokott 10 óra helyett már reggel 8 órakor! Aki kocsival érkezne, annak két óra parkolást áll az iSTYLE a közeli Aranykéz utcai parkolóházban.

A termékek mellett két új megoldás is debütál ezen a napon. Az egyik a magánszemélyeknek elérhető MasterCard Részletfizetés, amiről hamarosan egy külön cikkben is beszámolunk (amint megírtam). Ráadásul pénteken egy exkluzív ajánlat keretében az első 100 ügyfél, aki Mastercard Részletfizetéssel vesz iPhone-t, 2 év teljeskörű védelem biztosítást kap ajándékba!
Az iSTYLE a vállalkozásokra is gondolt: bemutatkozik a Grenke együttműködésben létrejött Apple eszközbérlet megoldás, amiben egy 0%-os hitelhez hasonló konstrukciót biztosíthatnak a munkavállalóknak iPhone-t a cégek. Erről is írunk hamarosan részletesebben!

Illetve természetesen ezekre a termékekre is él a 0%-os THM-es ajánlat. Egyablakos ügyintézéssel, sok munkatárssal, hogy ne kelljen sokat várnotok.

Aki eddig eljutott, feltűnhetett, hogy az új Apple Watchról még nem írtunk. Okkal… A feliratkozók gyakorlatilag elkapkodták az összeset előre, és csak pár okosóra marad nyitásra. Ennek ellenére megéri eljönni, ha érdekel az új Apple Watch: amellett, hogy megnézheted élőben is, Rajnai Kinga HIIT edző szakértő tanácsokkal lát el az edzési funkciók bemutatása mellett!

Inkább az iPhone XS és iPhone XS Max kameráját csodálnád meg? Hogyan mutatsz egy selfie-n? Segítünk! Mivel senki más nem ért rá az iSTYLE-ból mi vagyunk a legalkalmasabbak a feladatra, az iMagazin csapata kicuccol az új iPhone-ok mellé, és mutogatjuk majd az új telefont mindenkinek, csinálunk rólatok képet, meg minden. Előtte vélhetően reggelig videót vágunk, így a leglilább szemgödrökkel és a legkialvatlanabb mosolyunkkal igyekszünk a kedvetekben járni! Szerintem azért így is reszponzívabbak lesznek a srácok, mint itt a cikkek alatt! :)

Vásárlás után mindenkinek jár egy kávé vagy egy pohár pezsgő igény szerint. Fogadjátok el, különben Patrikék elkezdenek rájárni, és akkor rossz vége lesz… Találkozunk pénteken a Váci utcai iSTYLE-ban!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!