imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos: javította a 2018-as MacBook Prók melegedési hibáját az Apple


Néhány perccel ezelőtt egy szoftveres frissítéssel javította a 2018-as MacBook Prók melegedési hibáját az Apple, ami a teljesítmény bizonyos mértékű visszaesését eredményezte. A macOS High Sierra 10.13.6 orvosolja ezt a problémát.

A napokban olvashattátok az új 13″-es és 15″-es MacBook Prók tesztjeit itt az iMagazinon, melyek során mi is tapasztaltuk, hogy ugyan erősebbek lettek a gépek az elődeiknél, mégis elmaradt az a lényeges teljesítménybeli ugrás, amit az új 8. generációs Intel processzoroktól vártunk. A napokban nagy volt a találgatás, hogy vajon szándékosan korlátozták-e a gépeket, vagy a hűtés nem volt megfelelő, esetleg egy alaplapi kapcsoló helytelen működéséből fakadó hibával van dolgunk.

Kiderült, hogy egyik variáció sem volt igaz, egy firmware-ből hiányzó digital key okozta a gondot, ami a processzor hevülése során az órajel visszaszabályozásához vezetett. A hivatalos információ szerint ez a szoftveres baki minden 2018-as MacBook Pro modellt érint. Az Apple a macOS High Sierra 10.13.6-as verziószámú rendszerben már javította a hibát és a vállalat elnézést kér a felhasználóktól!

Ezzel a frissítéssel az Apple ígérete szerint a 15″-es modellek 70%-kal, míg a 13″-es változatok 2x nagyobb összteljesítményre lesznek képes a 2017-es kiadásokhoz képest. 

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!