imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos: jön a Harry Potter AR játék!


A Pokémon Go után itt a Niantic következő nagy durranása: az új AR játék témája J. K. Rowling varázslatos világa lesz.

2016 legnagyobb slágere egyértelműen a Pokémon Go volt, minket is eléggé elkapott a Pokémon láz. Elég, ha csak arra gondolunk, mennyire népszerű helyszín lett a Városliget egy kis szelete, vagy hogy hány embert láthattunk az utcákon játszani. Habár már lecsengőben van az őrület, júniusban még mindig 65 millió játékossal bírt az app, míg egy augusztusi találkozón Japánban 2 millió játékos jelent meg.

Most, a játékot fejlesztő cég, a Niantic újabb bombát robbantott: hivatalosan is bejelentették, hogy az új AR játékuk témáját J. K. Rowling varázslatos világa adja. Érdekesség, hogy korábban már jelentek meg ilyen hírek a neten, de sorra megcáfolták őket vagy feledésbe merültek.

A Harry Potter: Wizards Unite a Warner Bros.-zal koprodukcióban készül, és ugyan pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, de 2018 igazi nagy durranása lehet. Valószínűleg sokban hasonlít majd a Pokémon Góra, és szintén az 5 éve kiadott Ingress alapjaira épül majd.

Varázslóként a muglik világában, az egész téma adja magát egy jó AR játékhoz.Gyakorlatilag átélhetjük majd a könyvek és filmek világát. Bár egyelőre részleteteket nem árultak el, elsősorban az eddig megszokott funkciókra számíthatunk: bázisok védelme, tárgyak gyűjtögetése és a környezet felfedezése lehet az alap. A nagy kérdés számomra az, hogy bekerül-e végre egy jó varázslópárbaj modul, amire már a kezdetek óta várunk a Pokémonok esetében.

Harry Potter varázspárbaj

A Wizards Unite-ról biztosan beszámolunk majd, amint több információnk lesz. Népszerűsége a Pokémon Go sikerét és a Harry Potter rajongótábort alapul véve világszerte borítékolható. Reméljük, hogy a Niantic eddigi tapasztalatait átörökíti az új játékba, de sokkal gyorsabban reagál majd a bugokra, és sűrűbben frissíti majd a lehetőségeket.

Forrás: Niantic, TechCrunch

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!