imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Hivatalos: június 3-án WWDC Keynote!


Az Apple kiküldte a sajtómeghívókat az idei fejlesztői konferencia nyilvános Keynote-jára. Mit is várhatunk?

A WWDC az Apple minden évben megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája, ahova több mint 5 ezer fejlesztő érkezik szerte a világból. Itt ismerhetjük meg hagyományosan a vállalat legújabb operációs rendszereit, vízióit. Idén az iOS 13, a macOS 10.15, a watchOS 6, és a tvOS 13 debütálását várjuk.

Ez az esemény elsősorban a fejlesztőknek szól és a szoftverek dominálnak, a Keynote-on ugyanakkor be-bejelentenek új hardvereket is, amire egy átlagos néző nagysárgrendekkel jobban kíváncsi. Nos, ez most vélhetően így is lesz, meg nem is.

Amit leginkább várunk, és a hírek és a logika is azt diktálja, hogy most mutassák be, az az évek óta frissítés nélkül hagyott Mac Pro, illetve egy felsőkategóriás, saját 6K-s monitor. Ezek elsősorban a profi felhasználóknak szólnak, és még cupertinói mércével is drága termékek. Elsősorban a kíváncsiság hajt minket a termékek iránt Magyarországról, mintsem a vásárlási szándék. Az viszont nagyon, ezért már nagyon várjuk, mit kínál a legnagyobb power usereknek Tim Cook 11 nap múlva.

Az eseményt élő streamen keresztül követhetjük majd, kezdés magyar idő szerint 19 órakor.

A 2019-es WWDC se marad magyar résztvevő nélkül, Horváth Roland idén is ösztöndíjat kapott.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!