imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos leírásban tűnt fel az AirPower neve!


Igaz csak egy pillanatig. Valaki megint bent felejtett egy beszédes sort az Apple marketinganyagában, amiből kiderült, még az Apple még a saját elvárásahoz képest is csúszik a termékkel.

A héten jelent meg a legfrissebb iPhone-okhoz szánt hivatalos töltőtok, a Smart Battery Case legfrissebb verziója. Ennek megfelelően pedig egy új bejegyzéssel frissült az Apple Store is, új termékleírással annak rendje és módja szerint. Csakhogy ebbe a leírásba csúszott egy kis hiba.

Vagyis hát nem lett volna hiba, ha az Apple tudja tartani a saját határidőit. A leírásban ugyanis szerepelt egy „A Smart Battery Case kompatibilis az AirPower vezeték nélküli töltődokkal vagy bármilyen más QI szabványú töltővel“ mondat, ami tekintve, hogy már bő egy éve csúszik az AirPower megjelenése, meglehetősen kellemetlen baki.

Mindez csak a maláj oldal leírásában volt megfigyelhető, tehát a többi országban vagy szemfülesebbek voltak a posztot élesítő munkatársak, vagy egyszerűen csak valamiért megfeledkeztek a maláj oldalról. Mindenesetre a jelenségre azonnal lecsaptak az erre figyelmes felhasználók, így hiába törölte az Apple gyorsan a mondatot, már késő volt.

Feltehetően az történhetett egyébként, hogy amikor legyártották a Smart Battery Case marketinganyagát, akkor még az Apple is azt hitte, hogy a tok megjelenésére már készen lesznek a nehéz sorsú vezeték nélküli töltőjükkel. Hát, mint tudjuk, nem lettek.

Mindenesetre ha hinni lehet a pletykáknak, már tényleg nem kell sokat várunk a termékre, hiszen az elvileg már gyártásban van, vagy gyártásban lesz a hetekben, tehát hamarosan a boltok polcaira kerülhet. Nagyon kíváncsi vagyok, fog-e magyarázatot adni az Apple a késésre. A helyükben én mindenképpen elsüttetnék valami poént Craig Federighivel a következp keynote-on…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!