imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6-árak


Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon sokan kíváncsiak már, mennyibe is fognak kerülni Magyarországon az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek. A várakozásnak vége, az előrendelés indulásával együtt mostantól publikusak a hivatalos végfelhasználói árak.

Idáig olyan rémhírek terjedtek, hogy jelentősen drágábbak lesznek az új iPhone-ok mint tavaly, de szerencsére az Apple ismét nagyon barátian árazott. A tavaly óta jelentősen meggyengült forint árfolyam ellenére sem emelt az árakon, tehát például egy iPhone 6 16GB-os készülék ugyanannyiba kerül mint egy évvel ezelőtt az iPhone 5s 16GB-os modell. De nem is szaporítom a karaktereket, íme az iPhone 6 és iPhone 6 Plus árak:

iPhone 6

iphone6.001

iPhone 6 Plus

iphone6plus.001

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy biztosan legyen iPhone 6-od október 31-én?

Mindent elkövetünk azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt adjuk nektek az első hivatalos iPhone rajtunk során. Látjuk pontosan, hogy milyen szállítások várhatóak októberben és ez alapján osztottuk fel darabra pontosan az online és a bolti rajtra a készletünket.

Mit lehet tudni a ma induló online értékesítésről?

A készlet erejéig tudjátok előrendelni az iPhone 6 és iPhone 6 Plus modelleket, mi pedig mindent elkövetünk hogy a kifizetett készülékeket október 31-én kiszállítsuk nektek. Fontos, hogy ha boltban szeretnétek megvenni a készüléket akkor ne az online rendelést válasszátok, hanem olvassátok rendszeresen az iMagazint, ahol a bolti értékesítés pénteki kezdetéről is mindent meg fogunk írni.

Fizetésre három féle módot választhattok: online bankkártyás fizetés, utánvét és előre utalás. Amennyiben a bankkártyás fizetést választod az OTP azonnal leveszi az összeget a kártyádról, ezért érdemes ellenőrizni hogy a kártyád fedezete elegendő legyen és a vásárlási limited is magasabb legyen, mint az összeg amit kifizetni készülsz. Amennyiben utalással szeretnél fizetni abban az esetben 1 munkanapon belül kollégáink küldenek egy előlegszámlát, aminek a teljesítésére szerdáig van lehetőséged.

Az egyik legfontosabb ok, amiért az iSTYLE-ban érdemes megvásárolni az iPhone-t a kártyafüggetlenségen kívül, az a Prémium Védelem biztosítás. Az online és a bolti rendelésnél is tudod választani ezt a szolgáltatást, az online vásárlásnál viszont arra oda kell figyelned, hogy a csomagban kapott biztosítási dokumentumokat aláírva visszapostázd nekünk.

Mit lehet tudni a bolti értékesítésről?

Hamarosan jelentkezünk információval a bolti értékesítés kezdetéről. Szeretnénk az esemény jelentőségének megfelelő rendezvényt tartani, ezért erre az alkalomra is külön készletet különítettünk el. Online és az üzleteinkben is előrendelhető mostantól a készülék, ezeket az érkezés sorrendjében értesítjük.

iPhone-6-elorendeles

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!