imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos megerősítést nyert az iPhone X Plus létezése


Mi más, ha nem az iOS 12 legfrissebb bétája, és ki más, ha nem Guilherme Rambo kettőse hozta össze ismét idő előtt a hivatalosnak is vehető információt a szeptemberre várható készülékről.

Persze olyan hatalmas meglepetésként nem ért minket a hír, hiszen Kuo és Gurman is bő fél éve egymás szájá elől marva el a mikrofont mesél egyre több részletet a szeptemberi bemutatóról. Ennek ellenére az iOS 12 legújabb bétája mégiscsak olyan valami, amit az Apple adott ki, így ha abban még bemutatlan készülékekre utaló nyomot találunk, az már nem a „valaki hallotta, hogy mondta, hogy látta“ kategória.

A felfedezést természetesen az a Guilherme Rambo tette, aki már tavaly is pontosan ugyanilyen módon, ugyanilyen képpel spoilerezte el az iPhone X-et. Íme az eredeti Twitter poszt, amelyben váltig állítja, hogy az iPhone X Plus sematikus képét látjuk. A készülék egyébként épp úgy néz ki, mint az idei X, épp csak kicsit hosszúkásabb.

Érdekesség, hogy Rambo talált még egy iPad Próra vonatkozó ikont is, ami a képen pont olyan szögletes, mint egy Apple Watch. Később aztán kiderítette. hogy az anomália oka, hogy a képen mindkét iPad méret van egybegyúrva, emiatt olyan furcsa.

Az iOS 12 mostani bétája egyébként meglehetősen beszédesre sikerült. Kotyogot kicsit egy új AirPods töltőtokról, Dual SIM-es iPhone-ról, telefonálásra képes HomePodról, de még az iPhone X Plus iPadekre hajazó képernyőkiosztásáról is.

Forrás: The Verge

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!